Jordan Peele (Get Out) cast hoofdrolspelers voor nieuwe horrorfilm

Regisseur Jordan Peele – bekend van Get Out en Us – heeft volgens bronnen twee hoofdrolspelers gevonden voor zijn aankomende nieuwe horrorfilm. Het gaat hier om Keke Palmer en Daniel Kaluuya. Deze laatste was al ooit eerder in een film van Peele te zien.

Jordan Peele is momenteel bezig met zijn derde regieproject. Volgens The Hollywood Reporter zijn hiervoor enkele acteurs in de peiling. Zo zou Keke Palmer (bekend van de film Hustlers) al toegezegd hebben voor een rol. Daarnaast zouden er onderhandelingen zijn met Daniel Kaluuya, die eerder al de hoofdrol had in Peele’s Get Out. Tevens was hij te zien in films als Black Panther en Queen & Slim.

Waar het nieuwe Jordan Peele project precies over gaat is nog niet bekend. Al weten we wel dat het wederom een horrorfilm gaat worden en er maatschappelijk relevante thema’s aan bod zullen gaan komen. Tevens zal Peele weer het scenario op zich nemen, wat hij ook deed bij zijn eerdere twee films Us en Get Out. Hij wist voor die laatste zelf de Oscar voor ‘beste scenario’ in de wacht te slepen.

Naast het regisseren en schrijven van films is Jordan Peele ook als producent actief. Zo is hij mede-verantwoordelijk voor de aankomende Candyman reboot. Ook is Peele betrokken bij de Amazon Prime Video serie Hunters en het HBO Max-project Lovecraft Country.

Get Out op Netflix en Amazon Prime Video

Mocht jij alvast een film van Jordan Peele willen zien dan kun je terecht bij Netflix en Amazon Prime Video. Beide diensten hebben momenteel Get Out in de collectie. Ook Us is via Prime Video te zien.

Volg Ons

Het laatste film- en serienieuws op je tijdlijn zien verschijnen? Volg Entertainmenthoek dan via Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van de recente ontwikkelingen op het gebied van film, serie en streaming.