Josh Gad speelt LeFou in Disney’s Beauty and the Beast

Josh Gad (Olaf in Frozen) zal de rol spelen van LeFou in de live-actionversie van de Walt Disney-klassieker Beauty and the Beast.

De film vertelt het verhaal van Belle, een slimme, sprankelende en onbevooroordeelde jonge vrouw en het Beest. Als Belle gevangen wordt genomen door het Beest in zijn kasteel, raakt zij bevriend met het betoverende personeel en leert zij om verder te kijken dan het angstaanjagende uiterlijk van het Beest. Ondanks haar angsten leert zij hem kennen als de charmante en vriendelijke prins die hij werkelijk is.

Beauty and the Beast is in lijn met de nieuwe richting die Disney inslaat, namelijk het produceren van live-action remakes van de klassieke animatiefilms. Tot op heden zagen we Alice in Wonderland, Maleficent en Cinderella. In de toekomst kunnen we ook nog genieten van de remakes Jungle Book, Dumbo en eventueel The Little Mermaid.

De opnames van Beauty and the Beast wordt geregisseerd door Bill Condon en de opnames beginnen later dit jaar. De film zou begin 2017 moeten verschijnen. Het script is geschreven door Stephen Chbosky.