Jubileumseizoen Wie is de Mol? vanaf 5 september

Wie is de Mol? zal op 5 september terugkeren op de buis voor een jubileumseizoen. Dit heeft AVROTROS op Instagram laten weten. Bekijk het bericht hieronder.

Het jubileumseizoen is een extra seizoen,  dat naast het reguliere seizoen dat aan het begin van het jaar zal worden uitgezonden. De opnames van de jubileumuitzendingen vonden plaats voor de coronacrisis.

Dit bericht bekijken op Instagram

 

? #widm #wieisdemol #jubileumseizoen

Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) op

Over de deelnemers is nog niks bekend. Volgens de geruchten bestaat de nieuwe groep uit deelnemers en mollen uit eerdere seizoenen. AVROTROS heeft dit niet bevestigd.

Wanneer het reguliere seizoen zal worden uitgezonden is vanwege de coronacrisis nog onduidelijk. In april werden de voorbereidingen voor het 22e seizoen van Wie is de Mol? stilgelegd.

Wie is de Mol?

Het twintigste seizoen van het programma werd in maart dit jaar afgerond. De presentatie was opnieuw in handen van Rik van de Westelaken en het spel speelde zich dit jaar af in China.

De kandidaten bestonden uit actrice Tina de Bruin, modeontwerper Claes Iversen, voetballer Nathan Rutjes, presentatrices Leonie ter Braak en Anita Witzier, tv-kok Miljuschka Witzenhausen, cabaretier Johan Goossens, muzikant Rob Dekay, actrice Jaike Belfor en acteur en presentator Buddy Vedder.

Buddy Vedder kwam als winnaar uit de bus. De finale van Wie is de Mol? vond in tegenstelling tot eerdere jaren plaats zonder publiek als gevolg van de uitbraak van COVID-19.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter