Judge Dredd krijgt eigen serie

Ondanks het geleidelijk groeiende succes van de cultfilm Dredd 3D uit 2012, is er tot nog toe geen vervolg op de Judge Dredd-reboot verschenen. Volgens Entertainment Weekly krijgt het bekende comic-personage Judge Dredd nu zijn eigen serie. IM Global Television zal de serie maken. De aankondiging komt op een mooi moment, want het personage viert dit jaar zijn 40-jarige bestaan. De serie krijgt de titel Judge Dredd: Mega City One en we zullen zien hoe de brute agent Dredd in een post-apocalyptische toekomst dienst doet als rechter, jury en beul.

Judge Dredd serie

Judge Dredd serie

Eerder verschenen er al twee films over het personage. In 1995 speelde Sylvester Stallone hem en in 2012 nam Karl Urban de rol voor zijn rekening. Beide films flopten. De reeks speelt zich af in het Amerika van de 22ste eeuw waar de Oostkust van de Verenigde Staten zich omvormde tot een door misdaad geteisterde megalopolis. Mega-City One zal zich focussen op een groep Judges, gewelddadige futuristische politieagenten die zowel rechter, jury als beul zijn. De bekendste van hen is natuurlijk Dredd. Het is nog onbekend wanneer er begonnen wordt met de productie van de serie Judge Dredd: Mega City One.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter