Julie and the Phantoms vanaf 10 september op Netflix

Netflix heeft de trailer vrijgegeven van de nieuwe Netflix Original serie Julie and the Phantoms. Bekijk deze hieronder. De serie is vanaf 10 september wereldwijd en exclusief beschikbaar op Netflix.

Julie and the Phantoms op Netflix

Julie and the Phantoms op Netflix

Julie and the Phantoms is een muzikaal feelgood verhaal. Julie (Madison Reyes) is na het overlijden van haar moeder haar passie voor muziek verloren. Dat verandert wanneer er ineens drie muzikale geesten uit 1995 (Charlie Gillespie, Jeremy Shada en Owen Patrick Joyner) in de voormalige muziekstudio van haar moeder opduiken. Julie krijgt weer plezier in het leven en vindt de inspiratie terug om songs te schrijven en te zingen. De jongens raken steeds hechter bevriend met Julie en overtuigen haar om samen een nieuwe band op te richten: Julie and the Phantoms.

De hoofdrollen worden gespeeld door Madison Reyes, Charlie Gillespie, Jeremy Shada en Owen Patrick Joyner.

Van Emmy-winnaar en regisseur Kenny Ortega (High School Musical, Descendants), uitvoerend producenten Dan Cross en Dave Hoge (The Thundermans, Pair of Kings) en choreograaf Paul Becker (Descendants, Mirror Mirror) is deze frisse, leuke musicalserie waarin een meisje de ups en downs van het leven leert accepteren, haar dromen volgt en de kracht van haar eigen stem ontdekt.

Julie and the Phantoms is vanaf 10 september wereldwijd en exclusief beschikbaar op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter