Justice League team gespot in Nederland! Exclusieve motion posters

De actie-avonturenfilm Justice League is sinds deze week verkrijgbaar in 4K Ultra HD Blu-Ray™, Blu-Ray™, 3D Blu-Ray™, DVD en digitaal.  Om deze home release een authentiek Nederlands tintje te geven, heeft Warner Bros Home Entertainment Benelux vijf unieke en exclusieve ‘Cinemagraph’ motion posters laten maken waarin elke superheld te zien is in een Nederlandse omgeving.

Batman (Ben Affleck) heeft een plekje in een weiland met windmolens, Wonder Woman (Gal Gadot) kijkt uit over de Amsterdamse grachten, The Flash (Ezra Miller) flitst door een kleurrijk tulpenveld, Cyborg (Ray Fisher) houdt het Haagse torentje in de gaten en de Rotterdamse wateren worden beschermd door Aquaman (Jason Momoa). De Nederlandse Justice League posters zijn uniek in de wereld en gemaakt door Nederlands fotograaf / filmmaker Michel Mölder. Door het combineren van foto en video maakt hij stilistische beelden die aandacht trekken door beweging, maar de kracht hebben van een stilstaande foto.

Doe hier ook mee met onze prijsvraag en maak kans op Blu-Ray’s en gave mokken! 

Nu zijn vertrouwen in de mensheid is hersteld en Superman hem met zijn onbaatzuchtige daad heeft geïnspireerd, roept Bruce Wayne de hulp in van zijn nieuwe bondgenoot, Diana Prince, om te vechten tegen een nog groter kwaad. In een race tegen de klok stellen Batman en Wonder Woman een team samen van metahumans die de strijd met deze nieuwe dreiging willen aangaan. Maar is deze weergaloze groep superhelden – Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg en The Flash – nog op tijd om de aarde te beschermen tegen een catastrofale aanval?

Justice League heeft hoofdrollen voor Ben Affleck als Batman, Henry Cavill als Superman, Gal Gadot als Wonder Woman, Jason Mamoa als Aquaman, Ray Fisher als Cyborg en Ezra Miller als The Flash. Daarnaast zijn er rollen voor Willem Dafoe als Nuidis Vulko, Jesse Eisenberg als Lex Luthor, Jeremy Irons als Alfred Pennyworth, Diane Lane als Martha Kent, Connie Nielsen als Queen Hippolyta, J.K. Simmons als Commissioner Gordon, Amy Adams als Lois Lane, Ciarán Hinds als Steppenwolf, Amber Heard als Mera en Kiersey Clemons als Iris West. Zack Snyder heeft de film geregisseerd.