Justin Simien ontwikkelt Lando Calrissian serie voor Disney+

Tijdens de Lucasfilm-presentatie op de Disney Investors Day-presentatie onthulde Kathleen Kennedy dat Dear White People-bedenker Justin Simien een serie ontwikkelt rond het geliefde Star Wars-personage Lando Calrissian voor Disney+.

Lando Calrissian serie

Disney had weinig details te bieden over de aankomende avonturen van Lando, aangezien het project nog in ontwikkeling is. In de aankondiging werd ook niet gespecificeerd of de serie in de toekomst of in het verleden zou plaatsvinden, of met Billy Dee Williams of Donald Glover. Toch is het nieuws best spannend, vooral omdat Glover meer dan waarschijnlijk bij de serie betrokken zal zijn en de verhaallijn uit Solo: A Star Wars Story zal worden voortgezet.

Daarnaast liet The Rise of Skywalker de deur openstaan ​​voor meer Lando avonturen. Misschien zal de serie dit avontuur gelijktijdig verkennen met een avontuur uit zijn jonge jaren, of zijn relatie met Han Solo verder onderzoeken.

 VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter