Kang the Conqueror op poster voor Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Iets meer dan een jaar na zijn debuut op het scherm heeft Marvel Studios de eerste blik op de MCU’s Kang the Conqueror in Ant-Man and the Wasp: Quantumania onthuld op San Diego Comic-Con. De eerste blik krijgen we door onderstaande poster, met het comics-nauwkeurige ontwerp voor de aankomende schurk.

De iconische schurk Kang is gecreëerd door Stan Lee en Jack Kirby. Hij is door de jaren heen een belangrijke tegenstander geweest van zowel de Avengers als Fantastic Four.

Kang, geboren als Nathaniel Richards, was een familielid van Fantastic Four-leider Reed Richards uit de toekomst, die tijdreizende vaardigheden ontwikkelt en een harnas aantrekt, waardoor hij meer kracht en het vermogen heeft om verschillende technologie te beheersen.

Jonathan Majors maakte zijn MCU-debuut als Kang in de finale van Loki seizoen 1, en speelde een alternatieve versie van het personage dat bekend staat als He Who Remains, die de Time Variance Authority creëerde in de hoop een multiversale oorlog te voorkomen. Voorafgaand aan de Disney Plus serie was Majors gecast als Kang the Conqueror voor Ant-Man and the Wasp: Quantumania als de belangrijkste antagonist van de film.

Kang the Conqueror

Kang the Conqueror

Paul Rudd en Evangeline Lilly zullen opnieuw de hoofdrol delen als respectievelijk Scott Lang/Ant-Man en Hope van Dyne/Wasp. Bovendien zullen Michael Douglas en Michelle Pfeiffer ook terugkomen. Michael Peña, Tip “T.I.” Harris en David Dastmalchian zullen waarschijnlijk terugkeren, maar zijn niet bevestigd. In Ant-Man and The Wasp: Quantumania vervangt Kathryn Newton Emma Fuhrmann, die een tiener Cassie speelde in Avengers: Endgame, evenals Abby Ryder Fortson die de kinderversie van Cassie speelde in Ant-Man en Ant-Man en The Wesp.

Lovecraft Country actrice Jonathan Majors heeft zich bij de cast had gevoegd als de slechterik Kang the Conqueror. Kang is geen traditionele Ant-Man slechterik, maar hij is een Avengers-aartsvijand met het potentieel om de volgende grote slechte van het MCU te worden. Kang komt uit de verre toekomst en zijn incarnatie in het stripboek heeft herhaaldelijk geprobeerd het heden te veroveren.

Peyton Reed keert terug om Ant-Man and The Wasp: Quantumania te regisseren. De film wordt geschreven door Rick & Morty‘s Jeff Loveness.

Ant-Man and The Wasp: Quantumania is vanaf februari 2023 te zien in de bioscoop.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter