Kate Winslet is een detective in trailer voor HBO’s Mare of Easttown

HBO heeft de eerste trailer vrijgegeven voor Brad Ingelsby‘s aankomende miniserie Mare of Easttown, met Oscarwinnares Kate Winslet die een detective uit een kleine stad speelt die probeert een nieuwe moordzaak op te lossen. Andere rollen zijn er voor Guy Pearce en Jean Smart. De serie staat gepland om op zondag 18 april in première te gaan op HBO Max. Bekijk de trailer hieronder!

Mare of Easttown

The Mare of Easttown is een zevendelige miniserie die zich richt op Winslet’s Mare Sheehan, een detective uit het kleine stadje Pennsylvania die een lokale moord onderzoekt terwijl haar leven om haar heen instort. De reeks wordt beschreven als een verkenning van de duistere kant van een gemeenschap en een authentiek onderzoek naar hoe familie en tragedies uit het verleden ons verleden kunnen bepalen.

Naast Winslet en Pearce, die herenigd worden na Mildred Pierce, bestaat de cast uit Julianne Nicholson (The Outsider) als Mare’s beste vriend Lori Ross; Emmy-winnaar Jean Smart (Watchmen) als Mare’s moeder Helen; Angourie Rice (Spider-Man: Far From Home) als Mare’s tienerdochter Siobhan; Evan Peters (American Horror Story) als districtsdetective Colin Zabel die helpt bij het onderzoek; Cailee Spaeny (Devs) als geïsoleerde tiener Erin McMenamin; David Denman (Outcast) als Mare’s ex-echtgenoot Frank; John Douglas Thompson (Let Them All Talk) als Mare’s baas Chief Carter; Patrick Murney (Seven Seconds) als Erins vader Kenny; James McArdle (Ammonite) als Deacon Mark Burton; Sosie Bacon (Here and Now) als Carrie Layden; Joe Tippett (Rise) als Lori’s echtgenoot John; en Neal Huff (The Wire) als Mare’s neef Father Dan Hastings.

Mare of Easttown is een HBO-coproductie met Wiip. Het is gemaakt, geschreven en uitvoerend geproduceerd door Brad Ingelsby, die ook de showrunner is met Craig Zobel als regisseur. Uitvoerende producenten zijn Paul Lee en Mark Roybal van Wiip, Winslet, Gavin O’Connor en Gordon Gray via Mayhem Pictures.

Mare of Easttown verschijnt op zondag 18 april op HBO Max.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter