Keert Alden Ehrenreich terug als Solo?

Solo: A Star Wars Story was de film die ervoor zorgde dat Disney hun spin-off-concepten in de wacht zette vanwege middelmatige recensies. De film werd een teleurstelling aan zowel de binnenlandse als de wereldwijde box office. Solo verdiende $ 84,7 miljoen in de eerste drie dagen na de release.

Maar als de eerder aangekondigde Obi-Wan solo-film kan worden aangepast tot een Disney+ serie, zou dit dan met een Solo sequel ook kunnen?

In een recent interview met Esquire sprak hoofdrolspeler Alden Ehrenreich over een mogelijke terugkeer van Han Solo. Hij zei:

“I’ve heard sooooome stuff, but nothing concrete.” 

In hetzelfde interview sprak Alden Ehrenreich over zijn driejarige hiatus na Solo.

“[It] was basically a three-year experience from pre-production to the release of the movie. And I just wanted to be a person, connect with people in my life, spend time and develop as a person outside of those worlds. And then you never know.”

Hij zei ook dat hij zou willen terugkeren als het verhaal goed is. Tevens onthulde hij dat hij The Rise of Skywalker en The Mandalorian nog moet zien. Hij zei:

“No, I don’t know anything about that. I mean, you know, I think our movie was kind of the last of the conventional-era Star Wars movie release time.”

Kom aan boord van de Millennium Falcon en reis naar een sterrenstelsel ver, ver weg in Solo: A Star Wars Story, een geheel nieuw avontuur met de meest geliefde schurk in de Melkweg. Door een reeks uitdagende escapades diep in een donkere en gevaarlijke criminele onderwereld ontmoet Han Solo zijn machtige toekomstige copiloot Chewbacca en ontmoet de beruchte gokker Lando Calrissian, tijdens een reis die de loop zal bepalen van een van de meest onwaarschijnlijke helden van de Star Wars-saga.

In Solo: A Star Wars Story speelt Alden Ehrenreich de rol van de ruimtesmokkelaar Han Solo. Daarnaast zijn er rollen voor Donald Glover (Lando Calrissian), Woody Harrelson, Thandie Newton, Joonas SuotamoEmilia Clarke en Phoebe Waller-Bridge. Het scenario is afkomstig van Lawrence Kasdan en Jon Kasdan.

Eerder bleek dat regisseurs Phil Lord en Chris Miller niet langer betrokken zijn bij de Star Wars-film over het personage Solo. Lucasfilm huurde vervolgens Ron Howard in om hun plek in te nemen. 

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter