Keira Knightley niet in Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Gisteren brachten we het nieuws dat Orlando Bloom in onderhandelingen was om een rol te spelen in Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales. Dat leidde natuurlijk tot speculaties. Zou zijn film-vrouw, Keira Knightley, ook terugkeren?

Helaas blijkt dit niet het geval te zijn, daar Keira Knightley geen interesse heeft in nog een Pirates of the Caribbean film. Ze vertelde dat ze zich er niet mee bezig houdt. ‘The ship has sailed’, zei de actrice.

De vijfde film in de franchise moet geregisseerd worden door het Zweedse duo Joachim Rønning en Espen Sandberg. Het verhaal is nog niet zeker, maar we weten dat Johnny Depp) terugkeert als Captain Jack Sparrow. Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales staat gepland voor een release op 6 juli 2017. Hieronder het einde en de after credits scène van On Stranger Tides.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter