Ken je Lotte nog? Seizoen 1 is nu te zien op Videoland

Goed nieuws voor fans van de telenovelle Lotte. Het eerste seizoen van de serie Lotte is vanaf 14 december te zien bij Videoland. Elke week zal er een nieuw seizoen verschijnen. Lotte seizoen 2 is vanaf 21 december te zien bij Videoland.

John de Mol kwam in 2006 met de serie Lotte, die was gebaseerd op de Colombiaanse telenovelle Yo soy Betty, la fea. Deze reeks kreeg ook een Amerikaanse remake in de vorm van Ugly Betty. Lotte is een meisje van bescheiden komaf dat enorm haar best doet om carrière te maken. Ze is superintelligent, altijd positief en heeft veel gevoel voor humor. Alleen staat Lottes lelijke uiterlijk haar voortdurend in de weg…

De serie Lotte op Videoland

De serie draait om Lotte Pronk, gespeeld door actrice Nyncke Beekhuyzen. Lotte is een briljante jonge vrouw die cum laude is afgestudeerd. Toch lukt het haar maar niet om een baan te vinden. Als ze uit pure wanhoop een baan aanneemt als secretaresse van de knappe Vico Maesland, verandert haar hele leven. Lotte wordt op slag verliefd op Vico, maar hij ziet haar als zoon van de directeur niet staan. Vico heeft Lotte vooral nodig om zijn scharrels verborgen te houden voor zijn verloofde Marcella, al heeft ze veel meer in haar mars. Het is dan ook Lotte die het bedrijf meer dan eens van de ondergang redt. In haar kleine kantoor droomt Lotte ondertussen van een leven vol glitter en glamour.

De serie Lotte is gebaseerd op de Colombiaanse telenovelle Yo soy Betty, la fea. Letterlijk vertaald betekent dat ‘Ik ben Betty, de lelijke’. Lotte is reeds in verschillende landen, waaronder Duitsland (Verliebt in Berlin), Amerika (Ugly Betty), en België (Sara), een succes.

In de hoofdrollen zien we Nyncke Beekhuyzen, Lars Oostveen, Ilse Heus, Geert Hoes, Marc Nochem en Nanette Drazic.

De serie is ontwikkeld door John de Mol en ging in première op 26 februari 2006. Lotte is geschreven door een schrijversteam onder leiding van Marciel Witteman. De serie is geregisseerd door Vincent Schuurman, Kaj Driessen, Mannin de Wildt e.a.

Lotte seizoen 2 is vanaf 21 december te zien bij Videoland. Seizoen 3 verschijnt op 28 december op Videoland.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter