Kevin Hart & Wesley Snipes zijn broers in Netflix’s True Story trailer

Hoe ver zou je gaan om je dierbaren te beschermen? Kevin Hart en Wesley Snipes spelen de hoofdrol in True Story, een aangrijpend verhaal over twee broers die verstrikt raken in een wereld van roem, misdaad en leugens. Bekijk hieronder de trailer en poster! True Story is vanaf 24 november te zien, alleen op Netflix.

True Story

True Story trailer

Een tourstop in de geboorteplaats van Kid’s (Hart) Philadelphia wordt een kwestie van leven en dood voor een van ‘s werelds beroemdste komieken wanneer de gevolgen van een avond met zijn eigenzinnige oudere broer (Snipes) alles dreigt te vernietigen wat hij heeft opgebouwd.

True Story is een dramatische serie van 7 afleveringen die afkomstig is van de uitvoerend producent Narcos en Narcos: Mexico showrunner Eric Newman, die ook de schrijver is. Naast Kevin Hart en Wesley Snipes zijn er rollen voor Tawny Newsome, Will Catlett, Paul Adelstein, Theo Rossi, Ash Santos, John Ales, Chris Diamantopoulos, Lauren London en Billy Zane.

De reeks is een productie van Hartbeat Productions, met Hart als uitvoerend producent. Het wordt geproduceerd door Caroline Currier van Grand Electric en Mike Stein & Tiffany Brown van Hartbeat Productions. Het wordt geregisseerd door Stephen Williams en Hanelle Culpepper, terwijl Williams ook als uitvoerend producent fungeert.

True Story is vanaf 24 november te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter