King Richard vanaf 3 februari in de Nederland in de bioscoop

Warner Bros. Pictures zal op 3 februari 2022 de film King Richard uitbrengen in de Nederlandse bioscoop. De trailer kun je alvast hieronder bekijken.

King Richard

King Richard trailer

King Richard van Warner Bros. Pictures is een film gebaseerd op een waar gebeurd verhaal dat iedereen zal inspireren. De film volgt Richard Williams, een volhardende vader van twee van de grootste atleten aller tijden die de wereld van het tennis uiteindelijk voorgoed zullen veranderen. De tweemaal voor een Oscar genomineerde Will Smith neemt de hoofdrol van Richard voor zijn rekening, onder regie van Reinaldo Marcus Green (Monsters and Men). Met een duidelijk beeld van hun toekomst voor ogen en met behulp van onconventionele methodes is Richard vastbesloten om van Venus en Serena Williams, die opgroeien in de arme wijk Compton, wereldberoemde tennissterren te maken. Deze ontroerende film belicht hoe belangrijk familie, doorzettingsvermogen en onwrikbaar vertrouwen zijn om iets onmogelijks te bereiken en de wereld te veranderen.

In de film zien we Will Smith (Ali, The Pursuit of Happyness, Bad Boys for Life) als Richard Williams, Aunjanue Ellis (If Beale Street Could Talk, Quantico) als Oracene ‘Brandi’ Williams, de moeder van de meisjes, Saniyya Sidney (Hidden Figures, Fences) als Venus Williams, Demi Singleton (Godfather of Harlem) als Serena Williams en daarnaast Tony Goldwyn (Divergent-serie, Scandal) als coach Paul Cohen en Jon Bernthal (The Many Saints of Newark) als coach Rick Macci. De cast wordt verder aangevuld door Andy Bean, Kevin Dunn en Craig Tate.

Reinaldo Marcus Green regisseerde King Richard naar het scenario van Zach Baylin. De producenten waren Tim White en Trevor White namens Star Thrower Entertainment en Will Smith namens zijn eigen productiebedrijf Westbrook. Isha Price, Serena Williams, Venus Williams, James Lassiter, Jada Pinkett Smith, Adam Merims, Lynn Harris, Allan Mandelbaum, Jon Mone en Peter Dodd waren de uitvoerende producenten.

De film King Richard verschijnt op 3 februari 2022 in de Nederlandse bioscoop.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter