KLEM seizoen 3 vanaf eind september op NPO 1

KLEM seizoen 3 met o.a. Barry Atsma, Georgina Verbaan en Jacob Derwig is vanaf 24 september om 21.40 uur te zien op NPO 1. Het derde is tevens het laatste seizoen van de dramaserie. De serie KLEM draait om de keurige weduwnaar Hugo die verstrikt raakt in het leven van de beruchte crimineel Marius en zijn vrouw Kitty, omdat hun dochters hartsvriendinnen zijn.

KLEM seizoen 3 op NPO 1

KLEM vertelt hoe het leven van de keurige weduwnaar en hoge belastingambtenaar Hugo (Atsma) verstrengeld raakt met dat van de beruchte crimineel Marius (Derwig) en zijn vrouw Kitty (Verbaan), omdat hun dochters hartsvriendinnen zijn. Met alle dramatische gevolgen van dien. In het tweede seizoen proberen Hugo en Marius en hun families het gezamenlijke verleden te begraven. Maar al snel krijgen ze te maken met de FIOD, malafide accountants, ontsporende gezinsbeslommeringen en last but not least, de wraakzuchtige lange arm van de Amsterdamse onderwereld.

Nadat Hugo Warmond (Barry Atsma) ontslagen is bij de Belastingdienst, biedt de FIOD hem een deal aan die niet zonder risico’s is. Toch besluit hij deze laatste strohalm te grijpen. Hierdoor raakt zijn leven onbedoeld opnieuw gevaarlijk verstrengeld met dat van Marius Milner (Jacob Derwig) en zijn vrouw Kitty van Mook (Georgina Verbaan), die een nieuw leven willen beginnen en door moedwil en misverstand weer in de criminaliteit belanden.

KLEM is een productie van BNNVARA. KLEM seizoen 3 is te zien vanaf donderdag 24 september  op NPO 1.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter