Kodi Smit-McPhee in trailer Ijstijd-epos Alpha

Kodi Smit-McPhee in trailer Ijstijd-epos AlphaSony Pictures en Studio 8 hebben de eerste trailers vrijgegeven voor hun aankomende IJstijd drama Alpha, voorheen bekend als The Solutrean. Bekijk deze hieronder.

[youtube uIxnTi4GmCo]

[youtube 23viXqSkmMc]

Europa, 20.000 jaar geleden. Een jonge man, Zeta, raakt tijdens zijn eerste jacht gewond en wordt na wat bedoeld was als initiatie in de elite van zijn stam voor dood achter gelaten, een jacht op een bizon die vreselijk misging. Hij wordt wakker en komt erachter dat hij gebroken is, alleen en mijlenver verwijderd van zijn dorp. Dus moet hij zien te leren overleven en zijn weg zien te vinden door de harde en nietsontziende wildernis. Voorzichtig temt hij een eenzame wolf, Alpha, die achtergelaten is door zijn roedel. Het paar leert op elkaar te vertrouwen en samen te jagen. Zo worden ze onwaarschijnlijke partners, die tegen alle verwachtingen in ontelbare gevaren trotseren om hun weg terug naar huis te vinden voordat de dodelijke winter inzet.

De hoofdrollen in de film zijn voor Kodi Smit-McPhee, Natassia Malthe, Leonor Varela, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Mercedes de la Zerda en Jens Hultén. Alpha wordt geregisseerd door Albert Hughes (Menace II Society, The Book of Eli) op basis van een scenario door Daniele Sebastian Wiedenhaupt. Vanaf maart 2018 in de bioscoop.