Komt er een Better Call Saul seizoen 7 op Netflix?

Komt er een Better Call Saul seizoen 7 op Netflix? Helaas hebben we slecht nieuws voor fans van de serie, want het zesde seizoen is de laatste van de reeks. Het laatste seizoen van 13 afleveringen zal in twee delen worden uitgerold, waarbij de eerste zeven afleveringen beginnen op 18 april en eindigen met de laatste zes afleveringen van de serie vanaf 11 juli.

Better Call Saul heeft lovende kritieken gekregen, met bijzondere lof voor het acteerwerk, personages, scenario, regie en cinematografie. Veel critici hebben het een waardige opvolger van Breaking Bad genoemd en een van de grootste televisieseries aller tijden, en sommigen vinden het superieur aan zijn voorganger. Het heeft vele nominaties opgeleverd, waaronder een Peabody Award, 39 Primetime Emmy Awards, 15 Writers Guild of America Awards, 14 Critics’ Choice Television Awards, zes Screen Actors Guild Awards en vier Golden Globe Awards.

Better Call Saul seizoen 7

Saul Goodman ontmoette Walter White zes jaar geleden. Wij ontmoeten hem als de man die Saul Goodman nog moet worden en nu Jimmy McGill heet. Hij is een kleine prutsadvocaat die nog zoekende is naar zijn roeping en, op korte termijn, op allerlei manieren de touwtjes aan elkaar probeert te knopen. Hij zorgt voor zijn broer Chuck, die ook advocaat is en denkt allergisch te zijn voor elektriciteit. Hij ontmoet ook bijna dagelijks Mike Ehrmantraut, de parkeerwacht van het gerechtsgebouw die het hem nogal eens moeilijk maakt.

Het laatste seizoen van Better Call Saul beëindigt de gecompliceerde reis en transformatie van zijn gecompromitteerde held Jimmy McGill (Bob Odenkirk) in strafrechtadvocaat Saul Goodman. Van het kartel tot het gerechtsgebouw, van Albuquerque tot Omaha, trackt seizoen zes Jimmy, Saul en Gene, evenals Jimmy’s complexe relatie met Kim (Rhea Seehorn), die midden in haar eigen existentiële crisis zit. Ondertussen zitten Mike (Jonathan Banks), Gus (Giancarlo Esposito), Nacho (Michael Mando) en Lalo (Tony Dalton) vast in een kat-en-muisspel met dodelijke inzet.

De hoofdrollen worden gespeeld door Bob OdenkirkJonathan BanksRhea SeehornMichael MandoGiancarlo Esposito, Tony Dalton.

Better Call Saul ontstond na het grote succes van Breaking Bad. De dramaserie wordt uitvoerend geproduceerd door Peter Gould, Vince Gilligan, Mark Johnson, Melissa Bernstein, Thomas Schnauz en Gennifer Hutchison. De reeks is oorspronkelijk afkomstig van AMC, maar is in Nederland ook te zien op Netflix.

Better Call Saul kijken

Better Call Saul seizoen 6 is te zien op Netflix.
Powered by
JustWatch

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter