Komt er een Ferry de Film deel 2?

Komt er een Ferry de Film deel 2? Sinds 14 mei is Ferry de film te zien op Netflix. In de Nederlandse Netflix film Ferry gaan we terug in de tijd. De film is daarmee een prequel van de serie Undercover en vertelt de backstory van Brabander Frank Lammers alias Ferry Bouman en zijn Daan (Elise Schaap)

Beau van Erven Dorens interviewt hoofdrolspelers Lammers en Schaap voor hun eigen camper tijdens de uitzending van Beau van maandag 10 mei. Beau merkt op dat er nog een flinke periode zit tussen het einde van Ferry de film en het eerste seizoen van Undercover. Betekent dit dat we kunnen rekenen op een tweede Ferry film? Hoewel Lammers heel graag terugkeert in de rol, geeft hij aan dat de keuze niet aan hem is, maar bij Netflix ligt. Mocht er genoeg vraag zijn vanuit de kijkers dan zou Ferry de Film deel 2 zomaar kunnen verschijnen. Bekijk hieronder het fragment.

Ferry de Film deel 2

Ferry neemt de kijker mee naar de beginjaren van Ferry Bouman, het hoofdpersonage van de Netflix original serie Undercover. Het verhaal begint in 2006 in Amsterdam. Een meedogenloze Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Ralph Brink, een machtige crimineel en Ferry’s mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Ralph levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden. Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte. Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd is, de terugkeer naar het kamperleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Danielle kruipen langzaam onder het stalen pantser van Ferry. Zijn zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld…

De complete cast bestaat uit Frank Lammers, Elise Schaap, Monic Hendrickx, Huub Stapel, Raymond Thiry, Tim Linde, Yannick van de Velde, Maarten Heijmans, Olaf Ait Tami, Adison dos Reis, Bob Stoop, Juliette van Ardenne, Mike Weerts en Bram Blankestijn.

Undercover-showrunner Nico Moolenaar heeft samen met Bart Uytdenhouwen het scenario geschreven en de regie is in handen van Cecilia Verheyden (Undercover 2, Achter de wolken, wtFOCK).VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter

Ferry 2, Ferry de film 2