Komt er een Independence Day vervolg of serie op Disney Plus

Independence Day 3 is nog steeds mogelijk, aangezien regisseur Roland Emmerich hoopt een derde deel in of serie van de sci-fi franchise te maken. Na de originele Independence Day in 1996 te hebben geregisseerd, keerde Emmerich terug om het vervolg Independence Day: Resurgence in 2016 te regisseren. Er zijn nog geen aanwijzingen dat er binnenkort een vervolg komt na de overname van 20th Century Fox door Disney, misschien vanwege de negatieve ontvangst van Resurgence.

Vijf jaar na de release van de tweede film, zegt Emmerich dat het de perfecte tijd is om het verhaal voort te zetten. Hij merkt op dat Disney een streamingdienst heeft en dat het een geweldige plek zou kunnen zijn om de film uit te brengen als de studio aarzelt om de film in de ​​bioscoop uit te brengen. Emmerich voegt eraan toe dat het niet eens een film hoeft te zijn, omdat een Independence Day serie ook zou kunnen werken. Hoe dan ook, hij wil dat het verhaal wordt voortgezet. Hij zei tegenover ComicBook.com:

“They have now a streaming service and they need product. I would love to do maybe a third one, or a TV show, continuing the story. When we did Independence Day: Resurgence, we already had, also, the third part already. Actually, the third part has much more to do with the first part, because we learned, more or less, that out there are a lot of refugees and they’re living on a refugee planet.”

Hij vervolgde:

“And where [the aliens] finally come there because, somewhat like these aliens on earth, found out about it and telepathically or whatever gave it to their super queen. They’re all humans, but in all different forms. So it’s this thing that we have Brent Spiner and Jeff Goldblum and we have them with all these different forms of people, which would be a great movie. But we’ll see what happens.”

Independence Day serie

Ze zeggen dat tijd alle wonden heelt, en het voelt alsof dat hier het geval is voor Emmerich, omdat het falen van Independence Day: Resurgence een bittere smaak leek te hebben achtergelaten in niet alleen de mond van het publiek, maar ook die van de regisseur. Emmerich verklaarde vóór Resurgence dat hij niet van sequels hield, maar het lijkt er op dat hij nog een vervolg wil maken. Of Disney ook gelooft dat de Independence Day-franchise nog een andere film waard is, valt nog te bezien.

Nadat 20th Century Fox‘s Independence Day het rampenfilm genre veranderde, levert dit volgende hoofdstuk wereldwijde catastrofe op een onvoorstelbare schaalgrootte. Door gebruik te maken van buitenaardse technologie, hebben de verschillende naties op aarde samengewerkt aan een immens verdedigingsprogramm­a om zo de planeet te beschermen. Maar niets kan ons voorbereiden op de geavanceerde en ongekende kracht van de buitenaardse wezens. Alleen de vindingrijkheid van een aantal moedige mannen en vrouwen kan onze wereld nog redden van de ondergang.

Independence Day: Resurgence werd geregisseerd door Roland Emmerich. Het scenario is geschreven door Dean Devlin, Roland Emmerich, James A. Woods, Nicholas Wright en James Vanderbilt.

De hoofdrollen zijn voor Liam Hemsworth, Jessie Usher, Jeff Goldblum, Bill Pullman, Maika Monroe, Joey King, Sela Ward, William Fichtner, Travis Tope, Charlotte Gainsbourg, Vivica A. Fox, Judd Hirsch, Brent Spiner 

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter