Komt er een Jurassic World serie?

Er komt een Jurassic World serie. Dat meldt Jurassic Outpost, een redelijk betrouwbare fansite. Amblin Television zou aan een live-action serie werken, waarvan franchise alumni Steven Spielberg en Colin Trevorrow de producenten zijn.

De serie wordt moet opgenomen worden in Vancouver, Canada. Daar is de korte Jurassic World film ook opgenomen. De site stelt dat de serie gemaakt wordt voor streamingdienst Peacock en zich in dezelfde realiteit afspelen als de films. Of de serie er ook echt komt is natuurlijk nog niet bekend.

Momenteel wordt er gewerkt aan de derde en laatste film in de trilogie. De film heet Jurassic World: Dominion.

Chris Pratt keert terug als Owen Grady. Andere bevestigde terugkerende castleden zijn Bryce Dallas Howard, Jake Johnson, Omar Sy, Justice Smith en Daniella Pineda. Nieuwkomers zijn Dichen Lachman, Deulde Wise, Scott Haze en Mamoudou Athie. Daarnaast zullen Sam Neill (Alan Grant), Laura Dern (Ellie Sattler) en Jeff Goldblum (Ian Malcolm) voor het eerst sinds Jurassic Park herenigd worden.

Colin Trevorrow keert terug voor de regie van het derde deel. Emily Carmichael (Pacific Rim Uprising, The Black Hole) komt voor het eerst bij het Jurassic-team, en zal Trevorrow het Jurassic World 3 scenario schrijven. Ze werken een verhaal uit van Derek Connolly en Trevorrow, die samen Jurassic World en Jurassic World: Fallen Kingdom schreven.

Jurassic World: Dominion zal op vrijdag 11 juni 2021 in de bioscoop verschijnen.