Komt er een Moon Knight seizoen 2?

Komt er een Moon Knight seizoen 2 op Disney Plus? Sinds het op 30 maart op de streamer verscheen, heeft Marvel’s Moon Knight nieuwe wegen geplaveid voor het MCU, omdat het enig licht werpt op de goden van het oude Egypte. Met slechts één aflevering te gaan vragen veel fans zich af ​​wat de toekomst zou kunnen brengen voor Marc Spector/Steven Grant en de Egyptische godheid Khonshu. Wat zijn de kansen dat Moon Knight terugkeert voor seizoen 2?

Voorafgaand aan de release van Moon Knight werd de serie aangekondigd als een miniserie, dit betekent meestal dat het verhaal van de serie gedurende één seizoen wordt verteld. Een tweede seizoen van Moon Knight lijkt dan ook enigszins onwaarschijnlijk — hoewel niet onmogelijk, aangezien er tal van miniseries zijn die meerdere seizoenen krijgen toen ze populair genoeg bleken te zijn.

Bij het bespreken van plannen voor de groeiende lijst met tv-series van het MCU, liet Kevin Feige in 2021 doorschemeren dat er plannen werden besproken om Moon Knight en andere series voor meerdere seizoenen voort te zetten. Feige zei:

“Some of the shows that I mentioned that we’re about to start filming [including Moon Knight], we are keeping in mind a structure that would lead into a season two and a season three in a more direct way, than, say, a show like WandaVision.” 

In een gesprek met Empire in februari 2022 bevestigde Oscar Isaac opnieuw dat Moon Knight een beperkte serie zou zijn en in een recent artikel van Variety onthulde hij dat hij geen verlengd contract met Marvel heeft getekend na de zes afleveringen van de reeks. Hij zei:

“I had heard of the golden handcuffs. That was something that I was reticent about. And luckily, we all agreed that this [show] is what we’re going to focus on. If there’s any kind of future, I think it just depends on if people like it, if people want to see more, and if we find a story that’s worth telling.”

Regisseur Mohamed Diab vertelde:

“[Marvel] keep expressing every day, how much they love the show, but it’s not like any other show, meaning on the other show, outside the Marvel universe. Meaning any TV series, if it’s good, you know that you’re going to get a second season, but one WandaVision was great. And you didn’t get a second season, you went to something else. So what I’m absolutely sure of is that Moon Knight is staying, staying for a long time, in my opinion.”

Het is op dit moment nog niet bekend of de reeks nog een seizoen krijgt. Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates!

Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus.

Moon Knight seizoen 2

Moon Knight is een actie-avonturenserie met een complexe burgerwacht die lijdt aan een dissociatieve identiteitsstoornis. De meerdere identiteiten die in hem leven, worden in een dodelijke oorlog van de goden geworpen tegen de achtergrond van het moderne en oude Egypte.

Moon Knight is gecreëerd door Doug Moench en Don Perlin in 1975 voor ‘Werewolf by Night’ #32. Hij is het alter ego van Marc Spector, een Joods-Amerikaanse rabbijnenzoon die opgroeide tot een zwaargewicht bokser en vervolgens een Amerikaanse marinier.

Spector is een huurling met tal van alter ego’s zoals taxichauffeur Jake Lockley en miljonair playboy Steven Grant, om zo de criminele onderwereld beter te bestrijden. Maar later werd hij gevestigd als een kanaal voor de Egyptische maangod Khonshu nadat hij voor dood was achtergelaten op een missie in Egypte. Meest recent was hij een consultant die zich geheel in het wit kleedt en de naam Mr. Knight draagt.

Het is geschreven en ontwikkeld door hoofdschrijver Jeremy Slater (The Umbrella Academy). De afleveringen zijn geregisseerd door de Egyptische filmmaker Mohamed Diab en het Synchronic-duo Justin Benson en Aaron Moorhead. Naast de hoofdrol in de serie, is Isaac ook uitvoerend producent. In de serie zijn er ook rollen voor Ethan Hawke, Gaspard Ulliel en May Calamawy.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter