Komt er een Ms. Marvel seizoen 2 op Disney Plus?

Komt er een Ms. Marvel seizoen 2 op Disney Plus? De serie is sinds 8 juni 2022 Disney Plus Nederland te zien. Fans vragen zich al af wat de vooruitzichten van seizoen 2 zijn. Op het moment van schrijven is alleen de Marvel-serie Loki vernieuwd voor een tweede reeks.

Zoals de meeste van Marvel’s Disney Plus series, is Ms. Marvel aangekondigd als een gelimiteerde serie. De show is bedoeld om Kamala Khan (Iman Vellani) te introduceren en haar verhaallijn in het grotere MCU op te zetten. Met slechts zes afleveringen in seizoen 1 is er echter zeker meer om te dekken. Dat zorgde ervoor dat fans zich afvragen – en hopen op – Ms Marvel seizoen 2.

Producent Sana Amanat hoopt echter dat Ms. Marvel in de toekomst meer afleveringen krijgt. Tijdens een interview met ScreenRant werd Amanat gevraagd naar de mogelijkheid van een seizoen 2. Ze bevestigde dat de reeks momenteel als een beperkte serie wordt beschouwd. Ze gaf echter toe dat ze graag aan een tweede zou werken:

“It is laid out as a limited series for her to go off and do other things. Like, it certainly establishes [her as a hero]. She will be going into The Marvels next, so that’s kind of there. But I will say, I really hope that she is a part… you know, I hope we get a season 2 is all I’m gonna say. I hope we’re a part of that.”

Of Ms. Marvel nu een seizoen 2 krijgt of niet, fans kunnen erop rekenen dat Iman Vellani weer als Kamala Khan zal verschijnen. De actrice werkt al aan The Marvels, het langverwachte vervolg op Captain Marvel uit 2019. Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates!

Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus.

Ms. Marvel seizoen 2

Ms. Marvel introduceert Kamala Khan, een 16-jarige Pakistaanse Amerikaan uit Jersey City. Een aspirant-artiest, een fervent gamer en een fan-fictieschrijver. Ze is een grote fan van de Avengers – en een in het bijzonder Captain Marvel. Maar Kamala heeft altijd geworsteld om haar plek in de wereld te vinden, tenminste totdat ze superkrachten krijgt zoals de helden waar ze altijd naar heeft opgekeken.

De hoofdrollen worden gespeeld door Iman VellaniAramis Knight, Saagar Shaikh, Rish Shah, Matt Lintz, Zenobia Shroff & Mohan Kapur.

Na de serie zal Vellani’s Kamala Khan/Ms. Marvel vervolgens te zien zijn in Nia DaCosta’s Captain Marvel vervolg getiteld The Marvels met in de hoofdrol Brie Larson en Teyonah Parris, die momenteel gepland staat voor een release op 17 februari 2023.

De reeks is geregisseerd door Adil El Arbi, Bilall Fallah, Sharmeen Obaid-Chinoy en Meera Menon. Britse scenarist Bisha K. Ali (Four Weddings and a Funeral) is schrijver en showrunner van de serie.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter