Komt er een Pam and Tommy seizoen 2 op Disney Plus?

Komt er een Pam and Tommy seizoen 2 op Disney Plus? Voor Pam & Tommy bleek de werkelijkheid vreemder dan fictie. Gedurende de acht afleveringen van de Disney Plus serie vertelde deze het ongelooflijke waargebeurde verhaal van hoe Pamela Anderson en Tommy Lee‘s privé-sekstape uit een kluis in hun huis werd gestolen en online werd verkocht zonder hun toestemming. En de achtste en laatste aflevering beschrijft hoe de nasleep van de release van de tape heeft bijgedragen aan het einde van het huwelijk van Anderson (gespeeld door Lily James) en Lee (gespeeld door Sebastian Stan) – maar veel van de rommeligere, controversiële details van dat specifieke verhaal werden niet echt op het scherm getoond.

Het wijdverbreide succes van Pam & Tommy heeft geleid tot een onmiddellijke toename van het verlangen naar een tweede seizoen van fans. Ondanks de finaliteit van de serie, blijven er verschillende verhalen over die een potentieel Pam & Tommy seizoen 2 zou kunnen verkennen.

Zelfs na 8 afleveringen van Pam & Tommy, denkt Stan dat er nog steeds veel meer te vertellen is. Hij zei in een recent interview:

“I think we could always have explored it more and deeper. You could have made another eight episodes, even going further into the story. But I feel we came at it with the best intentions and we really tried, given the allotted time, to do our best with what was what was given to us as actors.”

Beteken dat hij terug wil keten voor een tweede seizoen? Hij zei:

“I don’t know. I’ll have to think about that. I’m not sure actually, at this point.”

Pam and Tommy seizoen 2

Het vertelt het verhaal van de tumultueuze relatie tussen de Motley Crüe drummer / mede-oprichter en de voormalig Baywatch-ster/model, inclusief het beruchte incident waarin hun huwelijksreis sekstape werd gestolen en vervolgens gelekt naar het publiek. Hoewel dit onderdeel is van de reeks zal het verhaal niet focussen op het schandaal, maar eerder hun relatie onderzoeken en teruggaan naar hun huwelijk na slechts 96 uur elkaar te kennen.

Naast Stan en James bevat de cast ook Seth Rogen (An American Pickle, This is the End) als de man die de sekstape van het stel heeft gestolen en deze heeft verkocht. Rogen zal het project ook produceren met zijn Point Gray-partner Evan Goldberg via hun banner naast Dylan Sellers via Limelight, Dave Franco en Sue Naele en Megan Ellison bij Annapurna. Bronnen melden dat Rogen en Goldberg’s Point Gray degenen zijn die het project leiden en het naar het streamingplatform hebben gebracht.

De serie met acht afleveringen is geregisseerd door Craig Gillespie en is geschreven door Rob Siegel.

Pam and Tommy kijken

De reeks Pam & Tommy, over de beroemdste sekstape ooit, is sinds 2 februari 2022 te zien op Disney Plus. Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus en kijk Pam & Tommy.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter