Komt er een Quantico seizoen 4 op Disney Plus Star?

Komt er een Quantico seizoen 4 op Disney Plus Star? Een vierde seizoen van de serie gaat er helaas niet komen. Na drie seizoenen werd besloten de stekker uit de serie te halen en geen vierde seizoen meer te bestellen.

De serie was oorspronkelijk te zien op ABC in Noord Amerika. Het eerste seizoen van de serie kreeg prima recensies. Naarmate het tweede seizoen vorderde, namen de kijkcijfers steeds verder af. Toch besloot ABC op het laatste moment toch nog een derde, korter seizoen van dertien afleveringen te bestellen. Na drie seizoenen koos ABC ervoor om de serie niet te vernieuwen. De eerste drie seizoenen zijn echter vanaf 19 maart 2021 te zien op Disney Plus Star. Bekijk hieronder een trailer.

Quantico seizoen 4

Een gevarieerde groep rekruten komt aan op de FBI-academie in Quantico om getraind te worden. Zij zijn de beste, slimste en best doorgelichte nieuwelingen, dus niemand verwacht dat één van hen wordt verdacht van het beramen van de grootste aanval op New York sinds 11 september 2001.

De hoofdrollen worden gespeeld door Priyanka Chopra, Josh Hopkins, Jake McLaughlin, Aunjanue Ellis, Yasmine Al Massri, Johanna Braddy, Tate Ellington, Graham Rogers, Anabelle Acosta, Russell Tovey, Pearl Thusi, Blair Underwood, Marlee Matlin, Alan Powell.

Quantico is een misdaadserie van de zender ABC en ging in première op 27 september 2015. De serie liep tot 3 augustus 2018, met 57 afleveringen verspreid over drie seizoenen. De reeks is gemaakt door Joshua Safran, die ook als showrunner diende. Mark Gordon, Robert Sertner, Nicholas Pepper en Safran zijn de uitvoerende producenten. Michael Seitzman verving Safran als de nieuwe showrunner en uitvoerend producent in het derde seizoen, terwijl Safran bleef als uitvoerend.

Quantico seizoen 1 t/m 3 verschijnen vanaf vrijdag 19 maart 2021 op Disney Plus Star.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter