Komt er een The Book of Boba Fett seizoen 2?

Komt er een The Book of Boba Fett seizoen 2 op Disney Plus? Het eerste seizoen is voorbij, en hier is alles wat we weten over een tweede reeks.

Ondanks de enigszins verdeelde ontvangst van The Book of Boba Fett, is er ruimte voor de serie om de avonturen van de premiejager voort te zetten. In de loop van seizoen 1 zagen kijkers hoe Boba Fett probeerde de macht over te nemen op Tatooine als de nieuwe misdaadbaas van de planeet. Dit omvatte flashbacks over hoe hij de sarlacc-put overleefde en bevriend raakte met de Tusken Raiders, en het einde van het seizoen verraste velen toen grote Star Wars– en The Mandalorian-personages verschenen. Het was gericht op Boba Fett en zijn gezelschap die vochten tegen het Pyke Syndicate om de controle over de zandplaneet. Daarbij werd The Book of Boba Fett seizoen 2 opgezet als een mogelijkheid, alsook The Mandalorian seizoen 3.

Lucasfilm heeft nog geen plannen aangekondigd voor The Book of Boba Fett seizoen 2. De studio heeft een groeiend aantal originele content voor Disney Plus, inclusief de series Obi-Wan Kenobi en Andor in 2022, maar meer avonturen voor Boba Fett zijn niet bevestigd. Robert Rodriguez vermeldde eind 2021 dat seizoen 2 afhankelijk is van hoe het publiek op de serie reageert. Boba’s serie is niet zo overweldigend geprezen als The Mandalorian, maar een tweede seizoen zou nog moeten kunnen zolang Rodriguez en Favreau het willen doen. De grootste aanwijzing die we tot nu toe hebben over de toekomst van de serie is afkomstig van Boba Fett zelf, Temuera Morrison, die in juli 2021 vertelde:

“I think they’ll [Lucasfilm/Disney] have to consider some things… The tree is still growing.​ They’ll probably want to test the waters first, there’s been no talk about it.”

Op dit moment is er geen officieel bericht van de makers of Disney Plus over de release van seizoen 2 van The Book Of Boba Fett. Als het nieuwe seizoen van de serie wordt aangekondigd, kunnen we het ergens in 2023 verwachten. Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates.

The Book of Boba Fett seizoen 2

The Book of Boba Fett is vanaf 29 december 2021 te zien zijn op Disney Plus.

De serie wordt beschreven als een spannend Star Wars-avontuur. Het ziet de legendarische premiejager Boba Fett en huurling Fennec Shand navigerend door de onderwereld wanneer ze terugkeren naar het zand van Tatooine om hun claim op het gebied te vestigen dat ooit werd geregeerd door Jabba the Hutt en zijn misdaadsyndicaat.

Boba Fett is een personage uit de Star Wars-saga. Boba is de zoon van de premiejager Jango Fett, die oorspronkelijk als model heeft gediend voor het leger Clone Troopers. Boba is opgegroeid op Kamino, door zijn vader en Taun We. Tijdens een veldslag werd Jango gedood door Mace Windu op de planeet Geonosis. Boba stapte hierna in zijn vaders voetsporen en werd zelf een premiejager.

In Star Wars Episode V wordt Fett door Darth Vader opgeroepen om Luke Skywalker levend te vangen, terwijl hij zelf ook nog op zoek is naar Han Solo, op wiens hoofd Jabba de Hutt een prijs heeft gezet. Uiteindelijk krijgt hij Han Solo te pakken en brengt hij hem bevroren in carboniet, naar Jabba.

Boba Fett wordt gespeeld door Temuera Morrison, die oorspronkelijk Jango Fett speelde in Attack of the Clones. Andere rollen zijn er voor Temuera Morrison en Ming-Na Wen. De serie is uitvoerend geproduceerd door Jon Favreau, Dave Filoni en Robert Rodriguez.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter