Komt er een The Lost Symbol seizoen 2?

Komt er een The Lost Symbol seizoen 2? Helaas heeft Peacock heeft ervoor gekozen om Dan Browns The Lost Symbol niet te verlengen voor een tweede seizoen. De streamer liet in een verklaring aan Deadline weten:

“We were so proud to bring this action-packed mystery thriller to our members and enjoyed watching this compelling series unfold with a satisfying, complete story. We’re grateful to Dan Dworkin, Jay Beattie, Dan Brown, Brian Grazer and Ron Howard along with CBS Studios, Imagine Television and UTV for bringing this international bestselling novel to life.”

The Lost Symbol, dat beschikbaar zal blijven op Peacock, is ontstaan ​​als een NBC-pilot uit 2020. Het project verhuisde uiteindelijk naar NBCUniversal streamer Peacock met een seriebestelling van 10 afleveringen en werd gelanceerd in september. De finale werd uitgebracht op 18 november. De reeks is gebaseerd op het gelijknamige boek van Dan Brown, auteur van The Da Vinci Code en Angels & DemonsAshley Zukerman speelt de titelrol, die werd gespeeld door Oscarwinnaar Tom Hanks in de Robert Langdon filmtrilogie.

The Lost Symbol seizoen 2

In The Lost Symbol volgen we professor Langdon die een rits dodelijke puzzels moet oplossen. Zijn mentorfiguur is namelijk ontvoerd en het centrum van een angstaanjagende wereldwijde samenzwering. De serie is gebaseerd op Dan Brown‘s thriller The Lost Symbol uit 2009, het derde boek uit de Robert Langdon-serie.

De hoofdrollen worden gespeel door Ashley Zukerman, Valorie Curry, Sumalee Montano, Rick Gonzalez, Eddie Izzard en Beau Knapp.

Daniel Cerone (The Blacklist, Dexter) is schrijver en uitvoerend producent van de serie. Brown is uitvoerend producent samen met Brian Grazer, Ron Howard, Francie Calfo, Samie Falvey en Anna Culp. Imagine Television Studios, CBS Television Studios en Universal Television zullen produceren.

Howard regisseerde alle drie de filmadaptaties van Browns romans – The Da Vinci Code, Angels & Demons, en Inferno – waarin Tom Hanks de hoofdrol speelde als Langdon. The Lost Symbol was oorspronkelijk bedoeld om te worden verfilmd, maar uiteindelijk werd besloten om in plaats daarvan met Inferno door te gaan. De filmserie heeft een brutowinst van bijna $1,5 miljard wereldwijd.

De eerste vier afleveringen van The Lost Symbol zijn in Nederland te zien op NLZiet. Op 17 januari 2022 ging de serie ook van start op Net5.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter