Komt er een The Pentaverate seizoen 2?

De komedieserie The Pentaverate van Emmy-winnaar Mike Myers is sinds 5 mei 2022 op Netflix te zien. Kunnen we een The Pentaverate seizoen 2 verwachten?

Na een korte afwezigheid in de schijnwerpers, keert de iconische Canadese komiek Mike Myers terug naar de schermen. Myers, vooral bekend om zijn werk in de Austin Powers-franchise, zijn carrière bij SNL en stemwerk als de titulaire boeman in Shrek, heeft een gloednieuwe serie op Netflix. The Pentaverate volgt een ongelukkige Canadese journalist die stuit op een samenzwering die stelt dat een geheim genootschap van vijf mannen de wereldgebeurtenissen controleert sinds de Zwarte Dood-plaag van 1347. Seizoen 1 ging in première op 5 mei, maar krijgt het nog een een tweede seizoen?

Wat een potentieel seizoen 2 betreft, zijn er nog geen officiële aankondigingen gedaan. In 2019 bestelde Netflix de serie bestaande zes afleveringen met Myers in de hoofdrol, wat uiteindelijk seizoen 1 werd. Over toekomstige seizoenen werd nog niet gesproken. Bovendien wordt The Pentaverate aangekondigd als een miniserie, die over het algemeen in één seizoen eindigt. Dit maakt een potentieel seizoen 2 des te onwaarschijnlijker.

Netflix bestelde The Pentaverate in 2021, om uiteindelijk in 2022 in première te gaan. Wat betekent dat als The Pentaverate een nieuw seizoen zou krijgen, dat deze waarschijnlijk pas in 2023 zal verschijnen.

Zodra we meer weten, wordt deze pagina bijgewerkt.

The Pentaverate seizoen 2

Wat als een geheim genootschap van vijf mannen sinds de Zwarte Plaag van 1347 heeft gewerkt om wereldgebeurtenissen voor het grotere goed te beïnvloeden? Terwijl deze nieuwe serie begint, raakt een onwaarschijnlijke Canadese journalist verwikkeld in een missie om de waarheid te achterhalen en mogelijk de wereld zelf te redden.

The Pentaverate is gemaakt en uitvoerend geproduceerd door Mike Myers. Dit markeert de eerste tv-serie van de Saturday Night Live veteraan als hoofdrolspeler en hij zal acht nieuwe personages spelen, waaronder Ken Scarborough, Anthony Lansdowne, Rex Smith, Lord Lordington, Bruce Baldwin, Mishu Ivanov, Shep Gordon en Jason Eccleston.

Extra cast omvat Ken Jeong als casinomagnaat Skip Cho, Keegan-Michael Key als kernfysicus Dr. Hobart Clark, Debi Mazar als Patty Davis, Richard McCabe als verheven Pikeman Higgins, Jennifer Saunders als de Maester van Dubrovnik en Saester van Dubrovnik, en Lydia West als Reilly Clayton, met Oscarwinnaar Jeremy Irons als verteller.

The Pentaverate is uitvoerend geproduceerd door Tim Kirkby, John Lyons, Tony Hernandez en Lilly Burns voor Jax Media; en Jason Weinberg, met Kirkby ook als regisseur.

The Pentaverateis sinds 5 mei 2022 te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter