Komt er een The Umbrella Academy seizoen 4?

Komt er een The Umbrella Academy seizoen 4 op Netflix? The Umbrella Academy is een van de hitseries van Netflix en fans vragen zich af of er een vierde seizoen zal verschijnen. Alhoewel Netflix nog geen uitspraken heeft gedaan over de toekomst van de serie, gaan er al langere tijd geruchten rond dat de serie al is vernieuwd.

The Umbrella Academy seizoen 4 is nog niet officieel bevestigd, maar het lijkt zeer waarschijnlijk dat we in de nabije toekomst meer van de Hargreeves zullen zien (vooral omdat er een seizoen 3 post-credits scene was). Terwijl we wachten om te horen of de Netflix serie is vernieuwd voor een vierde reeks, kunnen we een voorspelling doen over de releasedatum.  Er was een onderbreking van iets minder dan twee jaar tussen seizoen 2 en seizoen 3, en een onderbreking van ongeveer anderhalf jaar tussen seizoen 1 en seizoen 2. Seizoen 3 werd uitgebracht in juni 2022, dus dat betekent dat we ergens tussen december 2023 en juni 2024 nieuwe afleveringen kunnen verwachten.

Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates.

The Umbrella Academy seizoen 4

Na een einde te hebben gemaakt aan de dag des oordeels van 1963, keert The Umbrella Academy terug naar het heden, ervan overtuigd dat ze de eerste apocalyps hebben voorkomen en deze godvergeten tijdlijn voor eens en voor altijd hebben hersteld. Maar na een kort moment van feestvieren, realiseren ze zich dat de dingen niet precies zijn zoals ze ze hebben achtergelaten. Betreed de Sparrow Academy. Slim, stijlvol en ongeveer zo warm als een zee vol ijsbergen, de Sparrow’s botsen onmiddellijk met de Umbrella’s in een gewelddadige confrontatie. Nu hoeven ze alleen maar de nieuwe en mogelijk betere familie van vader te overtuigen om hen te helpen dit recht te zetten. Zullen ze een weg terug vinden naar hun pre-apocalyptische leven? Of gaat deze nieuwe wereld meer onthullen dan alleen een hapering in de tijdlijn?

The Umbrella Academy ziet de terugkeer van Elliot Page als Viktor/Number Seven, Tom Hopper als Luther/Number One, Emmy Raver-Lampman als Allison/Number Three, Robert Sheehan als Klaus/Number Four, David Castañeda als Diego/Number Two, Aidan Gallagher als Number Vijf, en Justin H. Min als Ben/Nummer Zes. Seizoen 3 introduceert ook de Sparrow Academy, bestaande uit Justin H. Min als een andere Ben, Justin Cornwell (I Am the Night) als Marcus, Britne Oldford (Hunters) als Fei, Jake Epstein (Suits) als Alphonso, Genesis Rodriguez (Big Hero 6) als Sloane, en Cazzie David als Jayme.

The Umbrella Academy is gebaseerd op de populaire, met Eisner bekroonde strips en graphic novels die zijn gemaakt en geschreven door Gerard Way (My Chemical Romance), geïllustreerd door Gabriel Bá en gepubliceerd door Dark Horse Comics. De serie is geproduceerd door Universal Cable Productions voor Netflix, met Steve Blackman (Fargo, Altered Carbon) als uitvoerend producent en showrunner, met extra uitvoerende producenten Jeff F. King (Hand van God), Bluegrass Television en Mike Richardson en Keith Goldberg van Dark Horse Entertainment. Gerard Way en Gabriel Bá werken mee als co-uitvoerende producenten.

The Umbrella Academy seizoen 3 is sinds 22 juni 2022 te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter