Komt er een Workin’ Moms seizoen 7 op Netflix

Nnu het zesde seizoen van Workin’ Moms op Netflix te bekijken is, vragen fans zich af of er een Workin’ Moms seizoen 7 op Netflix verschijnt. Het goede nieuws is dat een zevende seizoen al is besteld en deze zou zelfs al in pre-productie zijn.

Hoewel Netflix het nieuwe seizoen officieel nog niet heeft aangekondigd, suggereert What’s on Netflix? dat seizoen 7 van Workin’ Moms zich momenteel in de pre-productiefase bevindt. Volgens verschillende productielijsten begint de productie van seizoen 7 op 20 juni en loopt deze door tot 14 september 2022. Het zal dan in postproductie gaan, die naar verwachting eind februari 2023 zal eindigen. We verwachten in de komende weken een officiële aankondiging. Dan is de verwachting dat het nieuwe seizoen vanaf lente/begin zomer 2023 op Netflix zal verschijnen.

In de komedieserie combineren vier vrouwen liefde, carrière en kinderen. Ze ondersteunen en dagen elkaar uit en proberen elkaar niet te veroordelen als het leven even tegenzit. Of het nu een identiteitscrisis is, de kans op een goede baan, postnatale depressie, of een ongeplande zwangerschap – ze bekijken het goede en het slechte met gratie en humor. Er zou momenteel ook al gewerkt worden aan een zevende seizoen.

Workin’ Moms seizoen 7

De serie volgt de levens van vier vrouwen terwijl ze een balans vinden tussen liefde, carrières en ouderschap. In elkaar treffen ze ondersteuning en uitdaging, ook als het leven tegenzit. Of het nu een identiteitscrisis, een kans op een grote baan, een post-partumdepressie of een ongeplande zwangerschap betreft – ze confronteren zowel het goede als het slechte met een fijne houding en humor. De onbevreesde Kate heeft haar gebreken en moet keuzes maken over lastige kwesties die haar thuis of het leven betreffen. Ze rekent op haar beste vriendin Anne, een ‘no-nonsense’ psychiater en moeder van twee kinderen. De charmante en onvoorspelbare Frankie fleurt elk duister moment op terwijl ze worstelt met haar eigen instabiliteit en relatieproblemen. Ten slot is er de lieve meid Jenny, die in het verleden bij een studentenclub voor vrouwen zat. Samen confronteren de vriendinnen de realiteit van wat het inhoudt een werkende moeder te zijn.

De vier hoofdrollen worden gespeeld door Catherine Reitman, Jessalyn Wanlim, Dani Kind en Juno Rinaldi.

Workin’ Moms is een Canadese komedieserie van de zender CBC. De serie ging in première op 10 januari 2017. Reitman bedacht de reeks samen met haar man Philip Sternberg. De actrice, scenarist, regisseur en producent trad in de voetsporen van haar vader Ivan Reitman (Ghostbusters) en haar broer Jason Reitman (Up in the Air).

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter