Komt er nog een Grace and Frankie seizoen 8 op Netflix?

Komt er nog een Grace and Frankie seizoen 8 op Netflix? Vanaf vrijdag 14 augustus 2021 is het zevende seizoen van Grace and Frankie op Netflix te zien zijn in Nederland. Het gaat om de eerste vier afleveringen die uit het niets online leken te verschijnen. Het seizoen bestaat uit in totaal zestien afleveringen, en de overige twaalf zullen in 2022 worden vrijgegeven. Komt er na 7 seizoenen en bijna 100 afleveringen een einde aan de populaire komedieserie of zal de charmante vriendschap van Grace en Frankie doorgaan in seizoen 8?

Helaas hebben we slecht nieuws voor fans van Grace and Frankie. Het zevende seizoen van de serie zal tevens het laatste zijn. In het najaar van 2019 verlengde Netflix de serie voor seizoen 7 en kondigde tegelijkertijd aan dat dit de laatste van de serie zou zijn. Dit einde blijkt meer de beslissing van Netflix te zijn dan die van de acteurs. Na 94 afleveringen komt de langst lopende Netflix Original dan helaas tot een einde.

Grace and Frankie seizoen 8

In Grace and Frankie spelen Jane Fonda (Grace) en Lily Tomlin (Frankie) de hoofdrol als twee vrouwen wiens levens op hun kop wordt gezet als hun mannen onthullen dat ze homo zijn en dat ze hun voor elkaar verlaten. Grace en Frankie, sparringpartners en partners-in-crime, vormen een onwaarschijnlijke en onbreekbare band. Samen met hun ex-echtgenoten en kinderen ontdekken ze onderweg de ware definitie van ‘familie’, met gelach, tranen en veel stemmingsverbeteraars.

De serie is uitvoerend geproduceerd door Marta Kauffman en Howard J. Morris (Home Improvement). De cast bevat ook Sam WaterstonMartin SheenBrooklyn Decker, Ethan Embry, June Diane Raphael en Baron Vaughn.

Het eerste seizoen verscheen op 8 mei 2015. Het tweede, derde en vierde seizoen werden vrijgegeven op respectievelijk 6 mei 2016, 24 maart 2017 en 19 januari 2018. Grace and Frankie seizoen 7 is vanaf vrijdag 14 augustus 2021 te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter