Komt er nog een Homeland seizoen 9?

Komt er nog een Homeland seizoen 9? In april 2020 kwam er een einde aan de populaire spionagethriller Homeland van Showtime. Sommige fans hebben zich sinds de finale van seizoen 8  afgevraagd of er nog een vervolg zou komen. De finale had een open einde en kijkers snakten naar meer. Nu heeft co-creator Alex Gansa een enorme hint laten vallen over het potentieel hiervan. In een recent interview met TV Line werd de producer gevraagd of dit echt het einde was voor Carrie. Hij zei:

“Sadly, I really think so. It was such a unique and extraordinary experience. And I think the story ended where it should’ve ended. [Homeland co-creator] Howard [Gordon] says, ‘Never say never,’ but I think all of us are beyond grateful for the experience and are now ready to go on and do something else. Who knows what will happen in five or six years, but, at the moment, I feel like you have seen the last of her.”

Hoewel dit geen definitief ‘nee’ was, lijkt het erop dat seizoen 8 het laatste is wat we zullen zien van de reeks.

Homeland seizoen 9

De Emmy- en Golden Globe-winnende serie bevatte veel wendingen, twists, double-crosses en verijdelde wereldwijde rampen, te beginnen met de verhaallijn van seizoen 1 waarin Carrie probeerde te bewijzen dat US Marine sergeant en POW Nicholas Brody (Damian Lewis) eigenlijk een spion is voor al-Qaeda. In de hoofdrollen zien we Golden Globe en Emmy winner Claire Danes en Emmy winnaar Mandy Patinkin. De serie ging in op 2 oktober 2011 in première. Het achtste en laatste seizoen werd begin 2020 uitgezonden.

In het laatste seizoen van Homeland herstelt Carrie Mathison (Danes) van maanden van brute opsluiting in een Russische goelag. Haar lichaam geneest, maar haar geheugen blijft gebroken – wat een probleem is voor Saul (Patinkin), nu National Security Advisor van de nieuw opkomende president Warner (Beau Bridges). De topprioriteit van het jonge bestuur van Warner is een einde aan de oorlog in Afghanistan, en Saul is uitgezonden om de Taliban te betrekken bij vredesonderhandelingen. Maar Kabul wemelt van krijgsheren en huursoldaten, krijgsheren en spionnen – en Saul heeft de relaties en expertise nodig die alleen zijn beschermeling kan bieden. Tegen medisch advies in vraagt ​​Saul Carrie om samen met hem nog een laatste keer de leeuwenkuil in te lopen .

Het seizoen heeft rollen voor Claire Danes, Mandy Patinkin, Maury Sterling, Costa Ronin, Nimrat Kaur, Numan Acar, Linus Roache, Hugh Dancy, Beau Bridges.

Homeland is gebaseerd op de originele Israëlische serie Prisoners of War van Gideon Raff.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter