Komt Netflix met 3% seizoen 5?

De Braziliaanse sciencefiction serie 3% van Netflix speelt zich af ver in de toekomst, waar de meerderheid van de bevolking in het met armoedige binnenland leeft, terwijl die in de offshore in luxe leven. Elk jaar krijgt elke 20-jarige de kans om naar de offshore te gaan door een reeks tests te doorstaan ​​die “het proces” worden genoemd, maar slechts 3% haalt het. De serie heeft voortdurend indruk gemaakt op fans en critici met zijn unieke dystopische setting en meeslepende personages.

Nu de première van seizoen 4 op 14 augustus nadert, vragen fans zich af of ze 3% seizoen 5 kunnen verwachten. Helaas slecht nieuws voor fans van de Braziliaanse serie. Netflix heeft laten weten dat 3% seizoen 4, dat vanaf 14 augustus te zien zijn op, meteen het laatste seizoen is van de reeks.

3% seizoen 5

De serie 3% volgt de strijd van een groep karakters die proberen om geselecteerd te worden als deel van een 3% die goedkeuring krijgen om naar ‘Die Kant’ te gaan. Het verhaal vindt plaats in een wereld waar mensen, die de leeftijd van 20 bereiken, zich kunnen aanmelden voor een selectie proces waar 3% geaccepteerd om over te stappen naar een beter wereld vol met kansen en de belofte van een fatsoenlijk leven. Het selectie proces is wreed, vol met spanning en gevuld met extreme situatie van stress, angst en morele dilemma’s.

De hoofdrollen worden gespeeld door João Miguel, Bianca Comparato, Vaneza Oliveira, Rodolfo Valente, Michel Gomes, Zezé Motta en Celso Frateschi.

3% is een Braziliaanse televisieserie ontwikkeld door Pedro Aguilera, vanuit een opzichzelfstaande pilotaflevering uit 2009. Het eerste seizoen bestaat uit 8 afleveringen, die 25 november 2016 beschikbaar kwamen op Netflix. Seizoen 2 werd gelanceerd op 27 april 2018. Op 4 juni 2018 werd bekend dat er ook een derde seizoen zou komen, dat te bekijken is sinds 7 juni 2019. 3% seizoen 4 zal vanaf 14 augustus te zien zijn op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter