Komt Netflix met The Rain seizoen 4?

Vanaf 6 augustus 2020 is het derde seizoen van de Deense serie The Rain te zien op Netflix. Fans kunnen maar niet genoeg krijgen, dus zien ze graag The Rain seizoen 4 tegemoet. Helaas moeten we ze teleurstellen, want een vierde seizoen zal niet verschijnen. Netflix heeft namelijk bekendgemaakt dat The Rain seizoen 3 het laatste seizoen is van de serie.

The Rain seizoen 4

Zes jaar nadat een dodelijk virus bijna de hele bevolking van Scandinavië heeft weggevaagd, komen de Deense broer en zus, Simone en Rasmus, uit hun veilige bunker en ontdekken ze dat de hele beschaving zoals zij die kenden verdwenen is. Ze voegen zich bij een groep jonge overlevers en gaan op zoek naar andere overlevenden. Het tweede seizoen eindigde met een cliffhanger, waardoor een derde seizoen niet uit kon blijven.

De hoofdrollen worden gespeeld door Alba August, Lucas Lynggaard Tønnesen, Mikkel Boe Følsgaard.

De serie is bedacht door Jannik Tai Mosholt, Esben Toft Jacobsen, Christian Potalivo. The Rain werd door Netflix uitgebracht op 4 mei 2018. Op 17 mei 2019 werd het tweede seizoen uitgebracht. Seizoen 3 zal het laatste deel zijn van The Rain zijn, hierna zal de Deense hitserie eindigen. Helaas voor fans, maar The Rain seizoen 4 zal er niet komen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter