Komt Netflix met Vis a Vis seizoen 6?

Na vier seizoenen en de release van Vis a Vis: El Oasis, lijken fans maar geen genoeg te krijgen van de Spaanse serie Vis A Vis (Locked Up). Helaas hebben we slecht nieuws voor fans die uitkijken naar Vis a Vis seizoen 6. Na vijf seizoenen lijkt het doekt dit jaar definitief te vallen. Netflix zal dus niet komen met Vis A Vis seizoen 6.

Vis a Vis seizoen 6

Vis a Vis toont het verhaal van Macarena, een jong meisje dat in een vrouwengevangenis zit. Macarena’s leven staat op zijn kop als ze wordt veroordeeld en naar de gevangenis wordt gestuurd. De breekbare en onschuldige jonge vrouw moet zich aanpassen aan de harde gevangeniswereld waar het belangrijk is om te overleven. De strijd om te overleven hangt af van coexistent tussen gevangenen, gekenmerkt door allianties, verraad en vendetta’s. Macarena ontdekt al snel dat te veel mensen in de gevangenis op het spoor van 9 miljoen euro zijn gestolen uit een bestelwagen…

Het vijfde seizoen heeft als titel Vis a Vis: El Oasis en is sinds 31 juli op Netflix te zien. In het laatste seizoen zal er een tijdssprong worden gemaakt van vijftien jaar en zien we hoe Macarena en Zulema zich gedragen op vrije voeten. De makers gooien het voor het laatste seizoen dus duidelijk over een compleet andere boeg. Dit heeft wellicht te maken met het feit dat er eigenlijk oorspronkelijk geen vijfde seizoen zou verschijnen.

De serie ging in première op 20 april 2015 en is ontwikkeld door Iván Escobar, Esther Martínez Lobato, Álex Pina en Daniel Écija. Netflix haalde Vis A Vis in 2019 naar zijn streamingdienst en zo waren alle vier de seizoenen van de serie te bekijken. De Spaanse serie wordt omschreven als een versie van Orange is the New Black en Celblok H.

De hoofdrollen worden gespeeld door Najwa Nimri, Berta Vázquez en Alba Flores.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter