Koop The Hobbit en The Lord of the Rings in 4K

Keer terug naar de verbluffende locaties en epische avonturen in Peter Jacksons Middle-earth-saga met de films The Lord of the Rings en The Hobbit. De films zijn vanaf nu beschikbaar in 4K! Via Zavvi.nl kun jij nu jouw eigen The Lord of the Rings en The Hobbit 4K HDR kopieën kopen.


The Hobbit 4K

Koop The Hobbit Trilogy | 4K Ultra HD

Bestel jouw 4K kopie op Zavvi.nl

The Hobbit  Theatrical and Extended Edition Trilogy on stunning 4K Ultra HD.

 

 

 

 


 

The Lord of the Rings 4K

Koop The Lord of the Rings Trilogy | 4K Ultra HD

Bestel jouw 4K kopie op Zavvi.nl

The Lord of the Rings Theatrical and Extended Edition Trilogy on stunning 4K Ultra HD.

 

 

 


Koop The Lord of the Rings en The Hobbit 4K

Nu verbluffender dan ooit tevoren, zijn de films prachtig geremasterd in 4K UHD, onder toezicht van regisseur Peter Jackson en gerestaureerd door Park Road Post. De geremasterde films ondersteunen de Dolby Vision- en HDR10 High Dynamic Range-standaarden, evenals Dolby Atmos-audio. Alle zes films zijn volledig geremasterd door Weta Digital in Nieuw-Zeeland, onder toezicht van Peter Jackson. Voor The Lord of the Rings omvat dit nieuwe 4K scans van origineel camera-negatief en nieuwe 4K-scans van de originele VFX-filmoutputs. The Hobbit films zijn digitaal opgenomen in 5K.

De veelgeprezen serie van zes films omvat The Hobbit en The Lord of the Rings trilogieën en vertelt de mythische verhalen van Middle-earth: een wereld vol elven, dwergen, tovenaars, mensen en hobbits in een constante strijd tegen het kwaad krachten van de Dark Lord Sauron en zijn leger van Goblins en Orcs. Bekijk beide trilogieën op volgorde, waarbij je start met de drie The Hobbit films: An Unexpected Journey, The Desolation Of Smaug & The Battle Of The Five Armies. Vervolgens ga je verder met de drie The Lord of the Rings films: The Fellowship of the Ring, The Two Towers & The Return of the King.

The Lord of the Rings en The Hobbit 4K

The Lord of the Rings 4K UHD

The Lord of the Rings is geregisseerd door Peter Jackson. De hoofdrollen worden gespeeld door Elijah Wood, Sean AstinDominic MonaghanBilly BoydOrlando BloomIan McKellenViggo Mortensen, Sean BeanAndy SerkisKarl UrbanMiranda OttoJohn Rhys-Davies en Liv Tyler.

The Lord Of The Rings: The Fellowship Of The Ring 4K
De fenomenale en epische trilogie The Lord Of The Rings vertelt het verhaal van de strijd tussen goed en kwaad, om het bezit van de magische ring. In dit eerste deel worden we meegenomen naar Middle-earth en terug naar de tijd waarin mensen de wereld deelden met onsterfelijke elfen, machtige tovenaars, nijvere dwergen en Hobbits. Door een bepaling van het lot heeft de Hobbit Frodo de ring in handen gekregen. Dan ontdekt Gandalf, een tovenaar, dat het kleinood eigenlijk The One Ring is, ooit gesmeed door Sauron, bedoeld om heel Middle-earth aan zich te onderwerpen. Frodo moet nu een zware reis aangaan om de Ring terug te gooien in de vuren van Mount Doom. In deze moeilijke taak wordt hij vergezeld door enkele dappere vrijwilligers, The Fellowship. Duizelingwekkende bergpassen, alles verblindende sneeuwstormen, ondoordringbare bossen en de meest uiteenlopende angstaanjagende vreemde wezens zoals Goblins, Balrog, Orcs en Uruks vinden ze hierdoor op hun weg.

The Lord Of The Rings: Two Towers 4K
Het reisgenootschap is uit elkaar gevallen na de dood van Boromir. De vrienden Frodo en Sam wacht de onmogelijke taak onbeschermd en ongezien naar Mordor te komen en daar de Ring te vernietigen. Zij krijgen tijdens hun queeste echter onverwacht hulp van de minst waarschijnlijke persoon. Samen met deze nieuwe medestander gaan zij de strijd aan met de duistere Sauron, die een onzalig verbond heeft gesloten met de boosaardige tovenaar Saruman. Ondertussen proberen Aragorn, de elf Legolas en de dwerg Gimli de hobbits Merry en Pippin te vinden en te bevrijden uit de handen van het Orc-leger van Saruman. Tijdens de zoektocht belandt het driemanschap in Rohan, het land van koning Theoden, in wie zij een onverwachte bondgenoot vindt in het gevecht tegen de heersers van de twee torens, Saruman en Sauron.

The Lord Of The Rings: The Return Of The King 4K
Het laatste slopende gevecht om Midden-Aarde begint. Frodo en Sam, geleid door Gollum, zetten hun gevaarlijke missie voort om zodoende de Ring door het vulkanische vuur van Mount Doom te laten vernietigen. Intussen worstelt Aragorn met zijn lot als leider, maar weet desondanks zijn trouwe en dappere volgelingen aan te voeren in hun strijd tegen de duistere krachten van Dark Lord Sauron, zodat de Ringdrager zijn queeste kan volbrengen.The Hobbit 4K UHD

The Hobbit is geregisseerd door Peter Jackson. De hoofdrollen worden gespeeld door Ian McKellenMartin FreemanRichard ArmitageBenedict CumberbatchEvangeline LillyLee PaceOrlando BloomCate BlanchettSylvester McCoyLuke EvansHugo WeavingChristopher Lee, Stephen FryPeter HambletonJohn CallenKen StottGraham McTavish, James Nesbitt, William Kircher, Aidan Turner, Dean O’Gorman, Mark Hadlow, Jed Brophy, Adam Brown, Stephen Hunter, Manu Bennett, Lawrence Makoare.

The Hobbit: An Unexpected Journey 4K
De eerste in een trilogie van films gebaseerd op het legendarische meesterwerk The Hobbit van J.R.R. Tolkien, The Hobbit: An Unexpected Journey volgt het hoofdpersonage Bilbo Baggins– samen met de tovenaar Gandalf de Grijze en 13 dwergen, geleid door Thorin Eikenschild – in een epische queeste om het verloren dwergkoninkrijk Erebor terug te winnen van de vreselijke draak Smaug. Hun zoektocht voert ze door woeste landschappen, door verraderlijk terrein dat wemelt van aardmannen, orks en dodelijke wargen, alsook een mysterieus en sinister wezen dat luistert naar de naam Necromancer.

The Hobbit: The Desolation Of Smaug 4K
De hobbit Bilbo Baggins, de tovenaar Gandalf en de 13 dwergen, aangevoerd door Thorin Eikenschild, zetten hun reis voort om het verloren dwergenrijk Erebor op te eisen. Onderweg komen ze Beorn, de gedaantewisselaar, tegen evenals gigantische spinnen uit het Demsterwold, boselfen met hun leiders Legolas, Tauriel en koning Thranduil, en een mysterieuze man die Bard heet en die ze Meerstad binnensmokkelt. Ten slotte bereiken ze de Eenzame Berg, waar ze oog in oog komen te staan met hun gevaarlijkste tegenstander: de draak Smaug.

The Hobbit: The Battle Of The Five Armies 4K
Na het heroveren van hun thuisland op de draak Smaug, hebben Bilbo, Thorin en het dwergengezelschap ongewild een dodelijke kracht op de wereld losgelaten. Gedreven door de obsessie zijn schat te heroveren, offert Thorin zijn vriendschap en eer op en dwingt hij Bilbo tot een haast onmogelijk en gevaarlijk besluit. Maar er liggen nog grotere gevaren op de loer. Slechts gezien door de tovenaar Gandalf, stuurt de grote vijand Sauron zijn ork-legioenen. Terwijl de duistere krachten zich bundelen, worden de dwergen, elfen en mensen voor de keuze gesteld: verenigen of vernietigd worden. Bilbo moet vechten voor zijn leven en dat van zijn vrienden in het epische gevecht van de vijf legers, waarbij de toekomst van Middle-earth op het spel staat.

The Lord of the Rings en The Hobbit 4K HDR koop je bij Zavvi. VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter