Krijgt Ahsoka Tano een The Mandalorian spin-off serie?

De live-action versie van Ahsoka Tano verscheen in de vijfde aflevering van het tweede seizoen van de serie The Mandalorian. Actrice Rosario Dawson nam de rol van de heldin op zich, en nu blijkt dat ze die rol mogelijk nog vaker gaat spelen in de toekomst. Insider Daniel Richtman meldt namelijk dat Disney en Lucasfilm zo blij zijn met het werk van Dawson in de aflevering “The Jedi” van deze week dat de geplande Ahsoka Tano spin-off zich in een stroomversnelling begeeft.

Verslagen van een nieuwe serie met in de hoofdrol Ahsoka Tano zijn afkomstig van FandomWire. Wanneer de serie moet verschijnen, is nog niet bekend. Ook is deze dus nog niet officieel aangekondigd. Dawson is een grote naam en Tano erg populair bij de fans, dus de kans is aanwezig dat Disney doorzet met het plan.

Ahsoka Tano serie

Ahsoka was de Padawan leerlinge van Anakin Skywalker, die door hem opgeleid werd. Maar nadat ze valselijk beschuldigd werd van een misdaad en de Jedi Council haar niet direct geloofde, stapte ze op. Ze ging haar eigen weg.

Het personage maakte haar debuut in de Clone Wars animatiefilm, en werd ingesproken door Ashley Eckstein. Hoewel kijkers aanvankelijk niet zo fan waren van de jonge Padawan van Anakin Skywalker, evolueerde Ahsoka later naar een favoriet naarmate de serie Clone Wars vorderde. Ze wordt nu beschouwd als een van de meer populaire personages in de hele franchise en is verschenen in meerdere media in de hele canon, waaronder een bijrol in Star Wars Rebels en de roman van Ahsoka.

The Mandalorian

The Mandalorian is een live-action serie in het Star Wars universum dat wordt uitgezonden op het Disney+ streamingplatform. De serie is ontwikkeld door Jon Favreau en is geproduceerd door Lucasfilm. De serie speelt zich af na de val van het Galactisch Keizerrijk en voor de opkomst van de First Order, dus tussen de Star Wars films Return of the Jedi en The Force Awakens. Na de verhalen van Jango en Boba Fett verschijnt een andere krijger in het universum van Star Wars na de val van het Galactisch Keizerrijk. We volgen de beproevingen van een eenzame revolverheld, genaamd de Mandalorian, in de buitenste regionen van de Melkweg, ver van de autoriteiten van de Nieuwe Republiek.

In seizoen 2 vervolgen The Mandalorian en The Child hun reis door het gevaarlijke sterrenstelsel in de tumultueuze periode na de val van het Galactisch Keizerrijk, waarbij ze vijanden en bondgenoten tegenkomen.

Pedro Pascal (Game of Thrones, Narcos) speelt de hoofdrol in Jon Favreau’s live-action Star Wars serie The Mandalorian. Hij is te zien als een eenzame Mandalorian revolverheld in de buitenste regionen van de melkweg en wordt vergezeld door Gina Carano (Deadpool), Giancarlo Esposito (Breaking Bad), Emily Swallow (Supernatural), Carl Weathers (Predator), Omid Abtahi (American Gods), Werner Herzog (Grizzly Man) en Nick Nolte (Affliction).

In seizoen 2 zien we de terugkeer zien van Temuera Morrison (Aquaman) als Boba Fett, Katee Sackhoff als The Clone Wars’ Bo-Katan in live-action-vorm en het live-action debuut van Ahsoka Tano. De rol wordt gespeeld door Rosario Dawson (Zombieland: Double Tap). Timothy Olyphant (Justified) doet ook mee aan het tweede seizoen van de serie.

Meerdere regisseurs zijn betrokken bij The Mandalorian seizoen 2, waaronder Robert Rodriguez (Alita: Battle Angel), Peyton Reed (Ant-Man), Jon Favreau (The Lion King), Dave Filoni (Star Wars: The Clone Wars, Star Wars Rebels), Rick Famuyiwa (Dope) en Carl Weathers.

The Mandalorian seizoen 2 is vanaf 30 oktober 2020 te zien zijn op Disney Plus.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter