Krijgt Boba Fett een The Mandalorian spin-off serie?

Vorige week verscheen Temuera Morrison (Aquaman) als Boba Fett in de Star Wars-serie The Mandalorian. Vele fans keken uit naar het weerzien met het Star Wars-personage. Nu lijkt het er op dat Boba Fett zijn eigen spin-off serie zal krijgen. Eerder hoorden we al verhalen over een serie rond Ahsoka Tano en Bo-Katan Kryze.

The Direct schrijft dat Lucasfilm twee extra rollen cast voor The Mandalorian‘s prequel spinoff-serie op Disney+. Deze worden als volgt omschreven:

KELTON | 23 to 27 years old, all ethnicities male. British. Athletic. Fit. Strong-willed and confident, bordering on arrogant. Witchy. SUPPORTING

LACEY | 23 to 30 years old, all ethnicities female. Preppy. Strong build. Leader. Will do anything to accomplish her goals, including lying to her own team. SUPPORTING

Seizoen 2 van de serie The Mandalorian begon met een nieuw avontuur op Tatooine, met als hoogtepunt het eerste optreden van Boba Fett sinds Return of the Jedi. Volgens de site gaat de spin-off serie draaien om Boba Fett in zijn tijd op de planeet Tatooine.

Boba Fett serie

Boba Fett serie

Boba Fett is een personage uit de Star Wars-saga. Boba is de zoon van de premiejager Jango Fett, die oorspronkelijk als model heeft gediend voor het leger Clone Troopers. Boba is opgegroeid op Kamino, door zijn vader en Taun We. Tijdens een veldslag werd Jango gedood door Mace Windu op de planeet Geonosis. Boba stapte hierna in zijn vaders voetsporen en werd zelf een premiejager.

In Star Wars Episode V wordt Fett door Darth Vader opgeroepen om Luke Skywalker levend te vangen, terwijl hij zelf ook nog op zoek is naar Han Solo, op wiens hoofd Jabba de Hutt een prijs heeft gezet. Uiteindelijk krijgt hij Han Solo te pakken en brengt hij hem bevroren in carboniet, naar Jabba.

The Mandalorian

The Mandalorian is een live-action serie in het Star Wars universum dat wordt uitgezonden op het Disney+ streamingplatform. De serie is ontwikkeld door Jon Favreau en is geproduceerd door Lucasfilm. De serie speelt zich af na de val van het Galactisch Keizerrijk en voor de opkomst van de First Order, dus tussen de Star Wars films Return of the Jedi en The Force Awakens. Na de verhalen van Jango en Boba Fett verschijnt een andere krijger in het universum van Star Wars na de val van het Galactisch Keizerrijk. We volgen de beproevingen van een eenzame revolverheld, genaamd de Mandalorian, in de buitenste regionen van de Melkweg, ver van de autoriteiten van de Nieuwe Republiek.

In seizoen 2 vervolgen The Mandalorian en The Child hun reis door het gevaarlijke sterrenstelsel in de tumultueuze periode na de val van het Galactisch Keizerrijk, waarbij ze vijanden en bondgenoten tegenkomen.

Pedro Pascal (Game of Thrones, Narcos) speelt de hoofdrol in Jon Favreau’s live-action Star Wars serie The Mandalorian. Hij is te zien als een eenzame Mandalorian revolverheld in de buitenste regionen van de melkweg en wordt vergezeld door Gina Carano (Deadpool), Giancarlo Esposito (Breaking Bad), Emily Swallow (Supernatural), Carl Weathers (Predator), Omid Abtahi (American Gods), Werner Herzog (Grizzly Man) en Nick Nolte (Affliction).

In seizoen 2 zien we de terugkeer zien van Temuera Morrison (Aquaman) als Boba Fett, Katee Sackhoff als The Clone Wars’ Bo-Katan in live-action-vorm en het live-action debuut van Ahsoka Tano. De rol wordt gespeeld door Rosario Dawson (Zombieland: Double Tap). Timothy Olyphant (Justified) doet ook mee aan het tweede seizoen van de serie.

Meerdere regisseurs zijn betrokken bij The Mandalorian seizoen 2, waaronder Robert Rodriguez (Alita: Battle Angel), Peyton Reed (Ant-Man), Jon Favreau (The Lion King), Dave Filoni (Star Wars: The Clone Wars, Star Wars Rebels), Rick Famuyiwa (Dope) en Carl Weathers.

The Mandalorian seizoen 2 is vanaf 30 oktober 2020 te zien zijn op Disney Plus.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter