Krijgt Tiger King een extra aflevering?

Goed nieuws voor de fans van de Netflix-serie Tiger King. Volgens wildparkeigenaar Jeff Lowe, één van de mensen in de serie, komt er volgende week namelijk een extra aflevering. Dat zegt hij in een video op Twitter.

Het is onduidelijk of de nieuwe aflevering echt een vervolg is, of meer een reünie van de hoofdrolspelers. Zoals we in de docuserie hebben gezien, is Lowe niet bepaald een betrouwbaar iemand. Dus, vertelt hij de waarheid?

Tiger King ontpopte zich de afgelopen weken tot dé grote nieuwe kijkcijferhit van streamingdienst Netflix. In vrijwel alle landen ter wereld staat de serie bovenaan de lijst met best bekeken programma’s van Netflix.

Lowe is samen met Joe Exotic, Carole Baskin en Bhagavan “Doc” Antle van de ene op de andere dag beroemd geworden dankzij Netflix en producenten van de show, maar ze zijn niet allemaal blij met de manier waarop ze werden afgebeeld.

Jeff Lowe lijkt geen probleem te hebben met de manier waarop hij werd neergezet in Tiger King en probeert op elke mogelijke manier te profiteren van de hernieuwde roem. Bekijk hieronder de video.

Tiger King vertelt het verhaal van een excentrieke dierentuin-eigenaar die zichzelf Joe Exotic noemt. Zijn jarenlange vete met de baas van een dierenrechtenorganisatie vormt de rode draad, maar de serie neemt een reeks bizarre zijpaden.

Centraal staat de zelfbenoemde Tiger King Joe Exotic, een volgetatoeëerde tijgerliefhebber annex countryzanger met een geblondeerd matje. Joe Exotic, die eigenlijk Joe Schreibvogel heet, was ooit de eigenaar van rond de 200 tijgers en andere katachtigen, samengebracht in zijn Greater Wynnewood Exotic Animal Park in Oklahoma. De een omschrijft hem als ‘een mythisch personage midden in de rimboe van Oklahoma’ de ander als ‘een totaal geschifte, homoseksuele, schietgrage, drugsverslaafde fanaat’.

De documentaire is geregisseerd door Eric Goode en Rebecca Chaiklin.

Sinds 20 maart is Tiger King: Murder, Mayhem and Madness te zien op Netflix.