La Noche Más Larga (The Longest Night) vanaf 8 juli op Netflix

De serie The Longest Night (originele titel La Noche Más Larga) is vanaf 8 juli 2022 te zien op Netflix. Wanneer alles wat belangrijk is op het spel staat, verdwijnen alle waarden en kan zelfs je ergste vijand je beste bondgenoot worden. Chaos, actie en mysterie nemen de gevangenis van Monte Baruca op 8 juli in beslag. Bekijk de trailer hieronder.

The Longest Night

Het is 24 december en het begint donker te worden. Een groep gewapende mannen omsingelt de gevangenis van Monte Baruca en verbreekt de communicatie met de buitenwereld. Hun doel: Simón Lago (Luis Callejo), een gevaarlijke seriemoordenaar, pakken. Als de bewakers hem overdragen, is de aanval binnen enkele minuten voorbij. Maar Hugo (Alberto Ammann), de directeur van de gevangenis, weigert te gehoorzamen en bereidt zich voor om de aanval te weerstaan.

De hoofdrollen worden gespeeld door Alberto Ammann, Louis Callejo, Barbara Goenaga, José Luis García Pérez, Robert Alamo, Daniel Albaladejo, Cecilia Freire, Xabier Deive, Sabela Aran, Laia Manzanares, David Solans, Romeinse Rymar, Fran Berenguer.

De reeks bestaat uit zes afleveringen en is geregisseerd door Oscar Pedraza (Sky Rojo).

The Longest Night verschijnt 8 juli op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter