Laatste Skyscraper trailer met Dwayne Johnson

Vanaf volgende week draait de film Skyscraper in de Nederlandse bioscoop. Universal Pictures en Legendary hebben nu een laatste Skyscraper trailer vrijgegeven. Deze kun je hieronder bekijken.

Skyscraper trailer

Will Ford is een voormalige leider van een FBI gijzelaarsreddingsteam en tevens oorlogsveteraan, die zich nu bezighoudt met het beveiligen van wolkenkrabbers. Wanneer hij voor een opdracht in China is, breekt daar ineens brand uit in de hoogste en veiligste wolkenkrabber ter wereld. Will wordt beschuldigd hier achter te zitten. Terwijl hij op de vlucht slaat moet Will de eigenlijke daders vinden om zijn naam te zuiveren en tegelijkertijd zijn familie zien te redden die zich in de brandende wolkenkrabber bevindt.

De hoofdrollen worden gespeeld door Dwayne JohnsonChin Han (Ghost in the Shell, Independence Day: Resurgence), Neve Campbell (Scream, House of Cards), Pablo Schreiber (American Gods, Den of Thieves), Noah Taylor, Roland Møller, Byron Mann, Hannah Quinlivan.

De film wordt geregisseerd door Rawson Marshall Thurber, wie tevens het scenario heeft geschreven. Skyscraper draait vanaf 12 juli 2018 in de Nederlandse bioscoopzalen.