Laatste trailer voor 13 Reasons Why seizoen 3

Netflix heeft de laatste trailer vrijgegeven voor 13 Reasons Why seizoen 3Bekijk deze hieronder. Het derde seizoen wordt in augustus 2019 verwacht!

13 Reasons Why seizoen 3

In het derde seizoen doet het belangrijkste karakter daarin hoogstwaarschijnlijk niet mee. Actrice Katherine Langford heeft eerder namelijk laten weten dat ze niet terug zal keren in de rol van Hannah Baker. De tijd is volgens de Australische Langford rijp om afscheid te nemen van haar karakter. Dankzij sprongen in de tijd speelde Hannah in het eerste seizoen nog ‘gewoon’ mee, maar in het tweede seizoen is ze vrijwel alleen te zien in flashbacks of door de ogen van andere personages.

13 Reasons Why, gebaseerd op de reeks bestsellers van Jay Asher, gaat over Clay Jensen (Dylan Minette), een jongeman die op een dag thuiskomt en een mysterieuze doos met z’n naam erop aantreft. De inhoud bestaat uit een stel cassettes waarop zijn klasgenoot Hannah Baker te horen is. Het lugubere aan het geheel is dat Hannah (Katherine Langford) – op wie Clay overigens verliefd was – twee weken eerder zelfmoord heeft gepleegd en op de cassettes legt ze uit dat ze dertien verschillende redenen had om haar leven te beëindigen.

Het tweede seizoen startte in de nasleep van Hannah’s overlijden en is voor de andere personages het begin van de moeizame weg naar herstel. Liberty High bereidt zich voor op de rechtszaak, maar iemand probeert de waarheid achter haar dood verborgen te houden. Een reeks onheilspellende polaroids leiden Clay en zijn klasgenoten naar een complot rondom een verschrikkelijk geheim.