Laatste trailer voor Tom Clancy’s Jack Ryan serie

Amazon heeft een laatste trailer vrijgegeven voor Tom Clancy’s Jack Ryan. Deze kun je hieronder bekijken. De nieuwe trailer laat wat meer beelden zien van de aankomende serie.

Tom Clancy’s Jack Ryan

John Krasinski (The Office en 13 Hours) speelt de titelrol. Met een originele verhaallijn en met behoud van de favoriete personages, is Tom Clancy’s Jack Ryan een actievolle CIA-thriller die het publiek op het puntje van zijn stoel houdt. De serie draait om Jack Ryan, een opkomende CIA-analist die voor de eerste keer in een gevaarlijke veldopdracht is beland. Ryan weet een patroon in terroristische communicatie bloot te leggen, wat hem in het centrum van een gevaarlijk spel lanceert met een nieuw soort terrorisme dat de vernietiging op wereldschaal bedreigt. In de serie van acht afleveringen speelt ook Wendell Pierce (The Wire) als James Greer en Abbie Cornish (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri) in de rol van Cathy Mueller.

Jack Ryan debuteerde in 1984 in het boek The Hunt for Red October Tom Clancy. Het personage was vanaf 1990 te zien in vijf verschillende films, namelijk The Hunt for Red OctoberPatriot GamesClear and Present DangerThe Sum of All Fears en Jack Ryan: Shadow Recruit. De rol werd gespeeld door Alec Baldwin, Harrison Ford, Ben Affleck en Chris Pine.

Tom Clancy’s Jack Ryan zal Ryan laten zien “in his prime” als een CIA operative. Dit geeft een nieuw perspectief op het personage, welke we nog niet hebben gezien in de verschillende films en boeken. Schrijver Graham Roland zal de serie produceren, tezamen met Lost‘s Carlton Cuse en Lindsey Springer van Carlton Cuse Productions.

Tom Clancy’s Jack Ryan zal vanaf vrijdag 31 augustus exclusief streamen op Amazon Prime.