Laatste trailer voor Tom Clancy’s Without Remorse

Amazon Studios heeft de laatste trailer en poster vrijgegeven voor de actiefilm Tom Clancy’s Without Remorse met Michael B. Jordan. De film verschijnt op Amazon Prime Video op 30 april 2021. Bekijk de trailer en poster hieronder.

Without Remorse

Without Remorse trailer

Een elite Navy SEAL ontdekt een internationale samenzwering terwijl hij gerechtigheid zoekt voor de moord op zijn zwangere vrouw in Tom Clancy’s Without Remorse. Dit is de explosieve ontstaansgeschiedenis van actieheld John Clark – een van de meest populaire personages in het Jack Ryan-universum van auteur Tom Clancy. Wanneer een groep Russische soldaten zijn familie vermoordt als vergelding voor zijn rol in een top-secret operatie, achtervolgt Sr. Chief John Kelly de moordenaars koste wat het kost. Samen met een collega SEAL en een schimmige CIA-agent onthult Kelly’s missie zonder het te weten een heimelijk complot dat de VS en Rusland in een totale oorlog dreigt te storten. Kelly wordt verscheurd tussen persoonlijke eer en loyaliteit aan zijn land. Hij moet zonder wroeging de strijd aangaan met zijn vijanden als hij een ramp wil afwenden en de machtige figuren achter het complot wil ontmaskeren.

In Tom Clancy’s Without Remorse zijn er rollen voor Michael B. Jordan, Jamie Bell, Jodie Turner-Smith, Lauren London, Brett Gelman, Jacob Scipio, Jack Kesy, Colman Domingo en Guy Pearce.

Tom Clancy’s Without Remorse is geregisseerd door Stefano Sollima, van Paramount Pictures, Skydance en New Republic Pictures. De film wordt geproduceerd door Weed Road Pictures, The Saw Mill en Outlier Society. Het scenario is geschreven door Taylor Sheridan en Will Staples.

Tom Clancy’s Without Remorse is vanaf 30 april 2021 te zien op Amazon Prime Video.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter