Langverwachte vervolg Clerks 3 krijgt trailer en releasedatum

De cult-klassiekerreeks Clerks van Kevin Smith staat op het punt om een langverwachte derde film te krijgen. Vandaag is de eerste trailer vrijgegeven voor Clerks 3. Tevens is de releasedatum bekendgemaakt. Op 13 september verschijnt het vervolg in de bioscopen in de VS dankzij Fathom Events en Lionsgate. De vertoningen bevatten ook exclusieve content achter de schermen met regisseur Smith en de cast van de film. Bekijk de trailer hieronder.

Eda Kowan, Lionsgate’s executive VP acquisities en coproducties, vertelde:

“Clerks III is the definition of event cinema, especially if you are a Kevin Smith fan or a maven of independent cinema. This film rounds out the story that started a revolution in filmmaking. And to bring it to the fans on the big screen, there is no greater partner in the world of event cinema than Fathom Events.”

Clerks 3

Clerks 3

Na een zware hartaanval vraagt ​​Randal zijn vrienden en collega-klerken Dante, Elias, Jay en Silent Bob om een ​​film te maken waarin zijn leven wordt vereeuwigd in de supermarkt waar het allemaal begon.

In Clerks III zijn er rollen voor Brian O’Halloran als Dante, Trevor Fehrman als Elias, Jason Mewes als Jay en regisseur Kevin Smith als Silent Bob. Ook is er een rol voor Rosario Dawson.

Clerks 3 is geschreven, geproduceerd, geregisseerd en gemonteerd door Kevin Smith. Het dient als het vervolg op de films uit 1994 en 2006, en de negende algemene film die zich afspeelt in het View Askewniverse.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter