Nieuwe clip en foto Lars von Trier’s Nymphomaniac

Na de eerste clip is er nu ook een tweede clip verschenen van Lars von Trier‘s Nymphomaniac Vol. II. Deze kun je hieronder bekijken. Daarnaast is er een nieuwe foto gepubliceerd.

Nymphomaniac

Nymphomaniac is een uit twee delen bestaande film onder regie van Lars von Trier, oorspronkelijk bedoeld als één film maar wegens de lengte verdeeld in twee delen.

Joe (Charlotte Gainsbourg) is een zelfverklaarde nymfomane. Op een dag wordt ze in elkaar geslagen in een steegje. Ze wordt door Seligman (Stellan Skarsgård), een oude, charmante vrijgezel meegenomen naar zijn huis, die haar verzorgt. Joe vertelt hem het verhaal van haar erotische leven, van geboorte tot haar vijftigste levensjaar.

Chapter 2: Jerome gaat over: “Love is just lust with jealousy added. Though love is a shallow feeling in the eyes of the cynical nymphomaniac, young Joe is met by forces penetrating her armoured defences. His name is Jerôme.”

De hoofdrollen zijn weggelegd voor Shia LaBeouf, Stacy Martin, Stellan Skarsgård, Jamie Bell, Christian Slater, Uma Thurman, Willem Dafoe, Connie Nielsen, Udo Kier en Jean-Marc Barr.

Nymphomaniac is geschreven en geregisseerd door Lars von Trier.

Van alle acht hoofdstukken zal de komende maanden een clip worden uitgebracht ter promotie van de film. Elke clip wordt samen met een korte tekst uitgegeven.

Nymphomaniac verschijnt op 9 januari 2014 in Nederland.