Lashana Lynch bevestigt haar rol als 007 in No Time to Die

Een nieuw interview met Lashana Lynch, die Nomi speelt in No Time To Die, bevestigt dat haar personage de titel van agent 007 van James Bond erft. Lynch verschijnt in de 25e officiële Bond-film, die in april 2021 uitkomt nadat deze twee keer werd vertraagd door de coronavirus-pandemie, als een geheel nieuw personage genaamd Nomi. Daniel Craig zal voor de vijfde en laatste keer verschijnen als James Bond in No Time To Die, en zal de rol na 15 jaar opgeven.

Lynch’s casting leek eerder opschudding te veroorzaken. In 2019 gingen de geruchten dat ze de nieuwe 007 zou spelen, een nieuwsbericht dat velen verkeerd begrepen als bevestiging dat ze James Bond zou vervangen. In het nieuwe interview bevestigt Lynch dat ze de nieuwe 007 zal spelen en zegt dat Nomi James Bond heeft vervangen in het film-universum na zijn pensionering uit actieve dienst. Lynch sprak ook over de verantwoordelijkheid om de rol op zich te nemen. Toen vorig jaar het nieuws lekte dat een zwarte vrouw de 007-mantel zou erven, voelde Lynch een aanval. Een week lang verwijderde ze haar sociale media-apps, terwijl ze zichzelf troostte met de wetenschap dat de agressieve opmerkingen uiteindelijk niet persoonlijk waren. Ze zei:

” I am one Black woman – if it were another Black woman cast in the role, it would have been the same conversation, she would have got the same attacks, the same abuse. I just have to remind myself that the conversation is happening and that I’m a part of something that will be very, very revolutionary.”

Lashana Lynch als 007

In de 25e James Bond-film No Time To Die  heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA agent Felix Leiter hem vraagt om een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden. Deze missie blijkt verraderlijker dan gedacht en brengt Bond op het spoor van een mysterieuze schurk die gewapend is met levensgevaarlijke nieuwe technologie.

Terugkerende castleden zijn Daniel Craig als James Bond, Lea Seydoux als Madeleine Swann, Ralph Fiennes als M, Ben Whishaw als Q, Naomie Harris als Moneypenny, Rory Kinnear als Tanner, Jeffrey Wright als Felix Leiter en Christoph Waltz als Blofeld. Nieuwe castleden zijn Rami MalekDavid DencikAna De ArmasBilly MagnussenDali Benssalah en Lashana Lynch.

No Time To Die wordt geregisseerd door Cary Joji Fukunaga. Het scenario van de 25ste film in de franchise is geschreven door Neal Purvis en Robert Wade (SpectreSkyfall), Cary Joji Fukunaga, Scott Z. Burns (ContagionThe Bourne Ultimatum) en Phoebe Waller-Bridge (Killing EveFleabag).

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter