Laurence Fishburne en Ian McShane op nieuwe foto John Wick 3

John Wick’s officiële Twitter account heeft een nieuwe foto vrijgegeven voor het derde deel in de franchise, John Wick 3: Parabellum. Op onderstaande foto zien we bekende gezichten, namelijk Laurence Fishburne’s Bowery King en Ian McShane’s Winston.

John Wick 3

Ditmaal is John Wick (Keanu Reeves) op de vlucht, in plaats van op jacht. Nadat hij iemand in het Continental Hotel vermoord heeft, hebben huurmoordenaars wereldwijd het op hem voorzien; er staat een prijs van maar liefst 14 miljard dollar op zijn hoofd. Het slachtoffer was lid van de High Table die het contract bestelde. John had al moeten worden geëxecuteerd, maar de manager van Continental, Winston, heeft hem een ​​genadeperiode van een uur gegeven voordat hij ‘Excommunicado’ is – lidmaatschap ingetrokken, verbannen uit alle services en afgesneden van andere leden. John gebruikt de dienstensector om in leven te blijven terwijl hij zijn weg vind uit New York City.

In de film zijn er hoofdrollen voor Keanu ReevesHalle BerryAnjelica HustonAsia Kate DillonMark DacascosJason Mantzoukas, Yayan Ruhian, Cecep Arif Rahman, Tiger Hu Chen. Tevens zijn er rollen voor Ian McShane, Common, Laurence Fishburne, Lance ReddickRuby Rose en Hiroyuki Sanada.

De film is wederom geschreven door Derek Kolstad en wordt weer geregisseerd door Chad Stahelski. John Wick 3: Parabellum draait vanaf 17 mei 2019 in de bioscoop.