Law and Order: SVU seizoen 20 vanaf 3 januari op Net5

Law & Order: Special Victims Unit oftewel Law and Order: SVU seizoen 20 is vanaf 3 januari 2021 te zien op Net5. Law & Order: Special Victims Unit volgt al seizoenen lang de politie van New York, die zich bezighoudt met bijzondere misdaden en is momenteel de langstlopende serie ooit! Bekijk hieronder alvast de trailer voor het twintigste seizoen.

Law and Order: SVU seizoen 20 vanaf 3 januari op Net5

Law & Order: Special Victims Unit volgt een elite eenheid van de New Yorkse politie die zedenzaken onderzoekt en voor de rechtbank brengt. De zaken hebben uiteraard hun weerslag op de privélevens van de agenten.

Law & Order: Special Victims Unit gaat zijn twintigste en daarmee record brekende seizoen in. Deze langstlopende primetime dramaserie volgt al twee decennia het team van de Special Victims Unit van de New York City Police Department. De serie van Primetime Emmy© Award winnende uitvoerend producent Dick Wolf is relevanter dan ooit en behandelt actuele zaken die zo uit het nieuws kunnen komen.

De reeks is een misdaaddrama gemaakt door Dick Wolf voor NBC. De serie ging in première op 20 september 1999 als de tweede serie in Wolfs succesvolle Law & Order-franchise. Na de première van het 21e seizoen in september 2019, werd de serie de langstlopende primetime serie in de geschiedenis. Vanaf 3 december 2020 heeft Law & Order: Special Victims Unit 481 originele afleveringen uitgezonden, waarmee het aantal afleveringen van de originele Law & Order serie wordt overtroffen.

Mariska Hargitay keert terug als hoofdinspecteur, samen met Ice-T, Kelli Giddish, Peter Scanavino en Philip Winchester.

Law and Order: SVU seizoen 20 is vanaf 3 januari te zien op Net5.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter