Legends of Tomorrow geannuleerd na zeven seizoenen op The CW

The CW heeft eerder al de bijl op Batwoman vallen, maar nu blijkt dat de serie Legends of Tomorrow ook is geannuleerd.

Legends of Tomorrow debuteerde in 2016 en bevatte personages die oorspronkelijk in de series Arrow en The Flash verschenen. In de zeven seizoenen werd de hoofdcast een draaideur voor DC-figuren, sommige meer bekend dan andere. Bovendien namen de Legends regelmatig deel aan de jaarlijkse crossover-evenementen van The CW met andere series van het Arrowverse.

Nadat het nieuws over de annulering naar buiten kwam, plaatste co-showrunner Keto Shimizu een bericht op Twitter. Hieronder lees je wat ze te zeggen had.

Legends of Tomorrow geannuleerd

Nadat ze vorig seizoen hebben geprobeerd het Loom of Fate op te sporen om hun gedode kameraden terug te halen, moeten de Legends nu de geschiedenis redden van een vijand als geen ander die ze in het verleden of de toekomst zijn tegengekomen. Mede-kapiteins van het tijdschip Waverider Sara Lance (Caity Lotz) en Ava Sharpe (Jes Macallan) hebben te maken gehad met monsters, tijdafwijkingen en recentelijk schurken uit de hel, maar dit seizoen zullen ze te maken krijgen met iets dat nog uitdagender en bizarder is… Buitenaardse wezens! Nadat een van hen is ontvoerd door een meedogenloze alien, wordt deze nieuwe missie persoonlijk. Er is meer voor nodig dan de gecombineerde krachten om de wereld voor de zesde keer te redden. Ze moeten een nieuwe legende rekruteren, een vrouw die werd ontvoerd door buitenaardse wezens toen ze een kind was en zogenaamd doordrenkt met krachten die het team zullen helpen hun intergalactische vijanden te verslaan.

DC’s Legends of Tomorrow heeft hoofdrollen voor Caity Lotz als Sara Lance/White Canary, Dominic Purcell als Mick Rory/Heat Wave, Nick Zano als Dr. Nate Heywood/Steel, Jes Macallan als Ava Sharpe, Matt Ryan als John Constantine, Ramona Young als Mona Yu, Tala Ashe als Zari Tomaz en Olivia Swann als Astra Logue.

De serie is gebaseerd  op de personages van DC. DC’s Legends of Tomorrow van Bonanza Productions Inc. in samenwerking met Berlanti Productions en Warner Bros. Television, met uitvoerende producers Greg Berlanti, Marc Guggenheim, Phil Klemmer en Sarah Schechter.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter