Levenslang 50% korting op SkyShowtime

De nieuwe streamingdienst SkyShowtime is vanaf vandaag live in Nederland! De vroege vogels krijgen levenslang 50% korting op SkyShowtime als ze nu een abonnement afsluiten.

De nieuwe streamingdienst SkyShowtime is vandaag, 25 oktober 2022, van start gegaan in Nederland. Om onze lancering te vieren, heeft de streamer een aantrekkelijk aanbod. Als je je vandaag nog aanmeldt betaal je de helft van de prijs, voor altijd. Zolang je je abonnement behoudt, betaal je dan altijd de helft van de prijs. Deze aanbieding is slechts beperkte tijd geldig!

Een abonnement op SkyShowtime kost normaal €6,99 per maand, maar deze prijs wordt door de actie verlaagd naar slechts €3,49 per maand totdat je annuleert. Je krijgt 42 dagen de tijd om gebruik te maken van de actie, aangezien deze op 6 december verloopt. Klik hier voor meer informatie.

De nieuwe dienst bevat bij lancering 10.000 uur aan content van Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, Showtime, Sky Studios en Peacock.

SkyShowtime biedt bij de lancering toegang tot onder meer Star Trek: Strange New Worlds, Halo, Yellowstone, Let The Right One In en Law & Order seizoen 21. Ook zijn films als The Lost City en Sonic the Hedgehog 2 beschikbaar. Binnenkort verschijnen ook meerdere recente bioscoopfilms op de dienst, zoals Top Gun: Maverick, Jurassic World Dominion en The Bad Guys.

SkyShowtime korting

SkyShowtime Nederland is een samenwerking tussen Comcast Corporation en Paramount. De ​​nieuwe streamingdienst wordt gelanceerd in Nederland en meer dan 20 Europese landen. Via de nieuwe streamingdienst zal content te zien zijn van partijen als Sky, NBCUniversal, Universal Pictures, Peacock, Paramount+, Showtime, Paramount Pictures en Nickelodeon. Bij de start van de dienst zal er ruim tienduizend uur aan content beschikbaar zijn.

SkyShowtime is een gezamenlijke streamingdienst van ViacomCBS en Comcast, twee van de grootste mediabedrijven in de Verenigde Staten. Een aantal verwachte films en series van de streamingdienst zijn onder andere, Halo, The Lost City, Top Gun: Maverick, Jurassic World Dominion, Boss Baby: Family Business, Super Pumped: The Battle for Uber, Gangs of London, Nope, Despicable Me, The Wolf of Wall Street, Jaws, Indiana Jones, The Godfather, The Offer, 1883, Sing 2, Dora and the Lost City of Gold, Billions en Star Trek.

Waar kan ik SkyShowtime kijken?

De streamingdienst is te bekijken via www.skyshowtime.com en via de app die vanaf vandaag te downloaden is op tv’s en op de meeste smartphones. De app komt beschikbaar op Apple iOS, tvOS, Android-apparaten, Android TV, Google TV en LG TV. Het delen van een account is toegestaan binnen een huishouden of naaste familie en je kan met maximaal drie apparaten tegelijkertijd streamen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter